Bat 19/20 Nisan olanlar

aydk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
1.070
450
38
30
3 4 5 Mayıs yumurtlama 6 Mayıs çatlama gördüm. Adet tarihim tahmini 19/20mayıs. Mart ayında kürtaj olduğum için ve hala adet olmadığım için beklemedeyim. Kimler ne durumda kızlarrrr

Tarihlerimiz aynı benim de çatlama 6 Mayıs bat 19 Mayıs. Ovulasyon testi ile yumurtlamayı kesinleştirip iyice değerlendirdim. Bakalım hayırlısı. İnşallah güzel haberler alırsın.

Tarihlerimiz aynı benim de çatlama 6 Mayıs bat 19 Mayıs. Ovulasyon testi ile yumurtlamayı kesinleştirip iyice değerlendirdim. Bakalım hayırlısı. İnşallah güzel haberler alırsın.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz

Benim de bu 19 Mayıs 3 4 5 yumurtlamaydı elimden geldiğince değerlendirmeye çalıştım ama 6 Mayıs’a çatlamam da olmuş olabilir eşim maalesef burada yoktu değerlendiremedi im ama yine bir umut bekliyorum altı gün kaldı bugün test yaptım negatif çıktı
28/28/30 Nisan 2/4/5 değerlendirdim

Sperm vücutta belli bi süre canlı kalıyor çatlamaya yetişmiş olabilir. Bugün erken sanki biraz daha beklemek lazım gibi bende çok sabırısızım gerçi

Sperm vücutta belli bi süre canlı kalıyor çatlamaya yetişmiş olabilir. Bugün erken sanki biraz daha beklemek lazım gibi bende çok sabırısızım gerçi
Yani ben hiç hamile olduğumu düşünmüyorum belirtim de yok zaten ama bi yorumda aklıma girdiler bende test yaptım hiç umudum yoktu 16 sında yapmayı düşünüyorum 3 gün kala

Yani ben hiç hamile olduğumu düşünmüyorum belirtim de yok zaten ama bi yorumda aklıma girdiler bende test yaptım hiç umudum yoktu 16 sında yapmayı düşünüyorum 3 gün kala
Bencede daha doğru tahmin olur gibi

Amin inşallah. Ben bu sabah yaptım negatifi gördüm elendim kalan arkadaşlara başarılar dilerim abdhfjrj

Aaa sen bensin şu an da adhdjf ben de çatlamayı değerlendiremedim 3-4-5 hepsini değerlendirdim. Benim de beklentim yok bu aydan ama yine de negatifi görüp beklentimi sıfıra düşüreyim diye test yaptım negatifi gördüm ahsjdjd her şeyin hayırlısı

Daha erken ama bence regl olana kadar umut var

Reactions: Mln
Daha erken ama bence regl olana kadar umut var
Yani muhtemelen bir de 1 saatlik idrarla falan yaptım saçma sapan bi durum oldu ama sorun değil en son bir de reglden 2 önce yaparım yeter negatifse de canım sağ olsun önümüzde ki maçlara bakacağız ahsjdjd
Siz yaptınız mı test ne zaman yapacaksınız

Bende 16sından sonra yapmayı planlıyorum regl olana kadar yaparım

Ben değerlendirirdim ama eşim şehir dışında çıktı maalesef diğer yumurtlama da sanırım bayrama denk gelicek

Bende 16sından sonra yapmayı planlıyorum regl olana kadar yaparım
Ya bazıları 8 gün önceden yapıyor öğreniyor her şey nasip aslında ama tabi üzülürüm diyorsanız yapmayın bence de ben üzülmeyeceğimi düşündüğüm için öylesine yaptım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben değerlendirirdim ama eşim şehir dışında çıktı maalesef diğer yumurtlama da sanırım bayrama denk gelicek
Benim de eşimin sağlık problemi oldu değerlendiremedim ama ikimiz de yüksek olasılıklı günleri değerlendirmişiz zaten olacağı varsa olur hayırlısı.

Çatlama 6sında oldu sizce ne zaman yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…