İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzTarihlerimiz aynı benim de çatlama 6 Mayıs bat 19 Mayıs. Ovulasyon testi ile yumurtlamayı kesinleştirip iyice değerlendirdim. Bakalım hayırlısı. İnşallah güzel haberler alırsın.
Benim de bu 19 Mayıs 3 4 5 yumurtlamaydı elimden geldiğince değerlendirmeye çalıştım ama 6 Mayıs’a çatlamam da olmuş olabilir eşim maalesef burada yoktu değerlendiremedi im ama yine bir umut bekliyorum altı gün kaldı bugün test yaptım negatif çıktıİnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Sperm vücutta belli bi süre canlı kalıyor çatlamaya yetişmiş olabilir. Bugün erken sanki biraz daha beklemek lazım gibi bende çok sabırısızım gerçiBenim de bu 19 Mayıs 3 4 5 yumurtlamaydı elimden geldiğince değerlendirmeye çalıştım ama 6 Mayıs’a çatlamam da olmuş olabilir eşim maalesef burada yoktu değerlendiremedi im ama yine bir umut bekliyorum altı gün kaldı bugün test yaptım negatif çıktı
28/28/30 Nisan 2/4/5 değerlendirdim
Yani ben hiç hamile olduğumu düşünmüyorum belirtim de yok zaten ama bi yorumda aklıma girdiler bende test yaptım hiç umudum yoktu 16 sında yapmayı düşünüyorum 3 gün kalaSperm vücutta belli bi süre canlı kalıyor çatlamaya yetişmiş olabilir. Bugün erken sanki biraz daha beklemek lazım gibi bende çok sabırısızım gerçi
Bencede daha doğru tahmin olur gibiYani ben hiç hamile olduğumu düşünmüyorum belirtim de yok zaten ama bi yorumda aklıma girdiler bende test yaptım hiç umudum yoktu 16 sında yapmayı düşünüyorum 3 gün kala
Aaa sen bensin şu an da adhdjf ben de çatlamayı değerlendiremedim 3-4-5 hepsini değerlendirdim. Benim de beklentim yok bu aydan ama yine de negatifi görüp beklentimi sıfıra düşüreyim diye test yaptım negatifi gördüm ahsjdjd her şeyin hayırlısıBenim de bu 19 Mayıs 3 4 5 yumurtlamaydı elimden geldiğince değerlendirmeye çalıştım ama 6 Mayıs’a çatlamam da olmuş olabilir eşim maalesef burada yoktu değerlendiremedi im ama yine bir umut bekliyorum altı gün kaldı bugün test yaptım negatif çıktı
28/28/30 Nisan 2/4/5 değerlendirdim
Daha erken ama bence regl olana kadar umut varAaa sen bensin şu an da adhdjf ben de çatlamayı değerlendiremedim 3-4-5 hepsini değerlendirdim. Benim de beklentim yok bu aydan ama yine de negatifi görüp beklentimi sıfıra düşüreyim diye test yaptım negatifi gördüm ahsjdjd her şeyin hayırlısı
Yani muhtemelen bir de 1 saatlik idrarla falan yaptım saçma sapan bi durum oldu ama sorun değil en son bir de reglden 2 önce yaparım yeter negatifse de canım sağ olsun önümüzde ki maçlara bakacağız ahsjdjdDaha erken ama bence regl olana kadar umut var
Bende 16sından sonra yapmayı planlıyorum regl olana kadar yaparımYani muhtemelen bir de 1 saatlik idrarla falan yaptım saçma sapan bi durum oldu ama sorun değil en son bir de reglden 2 önce yaparım yeter negatifse de canım sağ olsun önümüzde ki maçlara bakacağız ahsjdjd
Siz yaptınız mı test ne zaman yapacaksınız
Ben değerlendirirdim ama eşim şehir dışında çıktı maalesef diğer yumurtlama da sanırım bayrama denk gelicekAaa sen bensin şu an da adhdjf ben de çatlamayı değerlendiremedim 3-4-5 hepsini değerlendirdim. Benim de beklentim yok bu aydan ama yine de negatifi görüp beklentimi sıfıra düşüreyim diye test yaptım negatifi gördüm ahsjdjd her şeyin hayırlısı
En iyisi negatif çıkıp üzülmezsiniz ben emindim negatif olduğuna ama tabi 16 sında yine denerimBende 16sından sonra yapmayı planlıyorum regl olana kadar yaparım
Ya bazıları 8 gün önceden yapıyor öğreniyor her şey nasip aslında ama tabi üzülürüm diyorsanız yapmayın bence de ben üzülmeyeceğimi düşündüğüm için öylesine yaptım. Hakkınızda hayırlısı olsun.Bende 16sından sonra yapmayı planlıyorum regl olana kadar yaparım
Benim de eşimin sağlık problemi oldu değerlendiremedim ama ikimiz de yüksek olasılıklı günleri değerlendirmişiz zaten olacağı varsa olur hayırlısı.Ben değerlendirirdim ama eşim şehir dışında çıktı maalesef diğer yumurtlama da sanırım bayrama denk gelicek
Çatlama 6sında oldu sizce ne zaman yapmalıyımYa bazıları 8 gün önceden yapıyor öğreniyor her şey nasip aslında ama tabi üzülürüm diyorsanız yapmayın bence de ben üzülmeyeceğimi düşündüğüm için öylesine yaptım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
16/17 gibi benceÇatlama 6sında oldu sizce ne zaman yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?