- 15 Ocak 2023
- 2.768
- 1.078
- 63
Sonuç çıktı mı canım inşallah vardır bende yarın adet gelmezse pazartesi kan vericemBende bugun tekrar test yaptım productor early ile hafif Bi çizgi cıktı sımdı kan verdim pek umudum yok
Cıktı canım <2Sonuç çıktı mı canım inşallah vardır bende yarın adet gelmezse pazartesi kan vericem
Bende adet olarak uyandım bu sabahCıktı canım <2
Yaa bidaki aya inşallah o zaman canım bozma moralini bende bugun olmam lazım karnım agrıyor bakalım gelcek miBende adet olarak uyandım bu sabah
Bı yandan da şükrettim günü gününe adet olabiliyorum yarın doktora gidicem tedaviye başlıcamYaa bidaki aya inşallah o zaman canım bozma moralini bende bugun olmam lazım karnım agrıyor bakalım gelcek mi
Aynen en iyisi sonucta düzenli adet oluyorsun her türlü Oluru var Allahın izniyleBı yandan da şükrettim günü gününe adet olabiliyorum yarın doktora gidicem tedaviye başlıcam
İşte bu ikilem çok kötü biraz daha bekle belki geç döllenme olmuşturAyın 20 si oldu test yaptım negatif. Adet hala olmadım hamıle olsam pozitif cıkardı e ozaman adet niye olmadım kafam yandı
İnşallah canım yarın femaraya başlıyorum günde 3 defaAynen en iyisi sonucta düzenli adet oluyorsun her türlü Oluru var Allahın izniyle
Gecmiş olsun canım ne dedi doktorİnşallah canım yarın femaraya başlıyorum günde 3 defa
Evet hem adet belirtileri var hem olamıyorum düşünmekte yordu beniİşte bu ikilem çok kötü biraz daha bekle belki geç döllenme olmuştur
Doktora gitmedim canım özel hastane ama yine randevu bulamadim sonra mesaj attım doktora gelmene gerek yok dedi femara al başla dedi ama doktoruma çok güveniyorumGecmiş olsun canım ne dedi doktor
Benim de bı kere başıma geldi 2 hafta gecikme sonucu gebe olduğumu öğrendim 13. Güne kadar testlerim negatif çıkıyordu tam doktora gidicektim adetim duzensizlesti sandım sonuç dis gebelik oldu maalesefEvet hem adet belirtileri var hem olamıyorum düşünmekte yordu beni
Senin adına cok sevindim canım bence bu ay bebiş gelcek inşallah, ezan okunuyor burda Rabbım kucağını boş bırakmasın ve tüm hakedenlerinDoktora gitmedim canım özel hastane ama yine randevu bulamadim sonra mesaj attım doktora gelmene gerek yok dedi femara al başla dedi ama doktoruma çok güveniyorum
Bi yandanda olsamda kafam rahatlasa dıyorum bendeBenim de bı kere başıma geldi 2 hafta gecikme sonucu gebe olduğumu öğrendim 13. Güne kadar testlerim negatif çıkıyordu tam doktora gidicektim adetim duzensizlesti sandım sonuç dis gebelik oldu maalesef
Amin canım inşallah 14 ay oldu artık 3 defa gebelik oldu ama tutunamadı hiç kese görmedim inşallah artık sağlıkla gelsinSenin adına cok sevindim canım bence bu ay bebiş gelcek inşallah, ezan okunuyor burda Rabbım kucağını boş bırakmasın ve tüm hakedenlerin
Evet insan daha çok stres oluyor ama inşallah bebistir sen ne zamandir deniyosunBi yandanda olsamda kafam rahatlasa dıyorum bende
Evet insan daha çok stres oluyor ama inşallah bebistir sen ne zamandir deniyosun
Benim daha yeni canım, sabah test yapmıstım negatifti demin bida yaptım productor mi neydi early oda negatif bıdahada yapmıycam psikolojim bozuldu 15 gündür testlere verdiğim para 1000 tl oldu dahada yapmamEvet insan daha çok stres oluyor ama inşallah bebistir sen ne zamandir deniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?