Bat 19 Kasım

Yaa bidaki aya inşallah o zaman canım bozma moralini bende bugun olmam lazım karnım agrıyor bakalım gelcek mi
Bı yandan da şükrettim günü gününe adet olabiliyorum yarın doktora gidicem tedaviye başlıcam

Ayın 20 si oldu test yaptım negatif. Adet hala olmadım hamıle olsam pozitif cıkardı e ozaman adet niye olmadım kafam yandı

Gecmiş olsun canım ne dedi doktor
Doktora gitmedim canım özel hastane ama yine randevu bulamadim sonra mesaj attım doktora gelmene gerek yok dedi femara al başla dedi ama doktoruma çok güveniyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-19-16-57-58-644_com.whatsapp.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 32
Evet hem adet belirtileri var hem olamıyorum düşünmekte yordu beni
Benim de bı kere başıma geldi 2 hafta gecikme sonucu gebe olduğumu öğrendim 13. Güne kadar testlerim negatif çıkıyordu tam doktora gidicektim adetim duzensizlesti sandım sonuç dis gebelik oldu maalesef

Doktora gitmedim canım özel hastane ama yine randevu bulamadim sonra mesaj attım doktora gelmene gerek yok dedi femara al başla dedi ama doktoruma çok güveniyorum
Senin adına cok sevindim canım bence bu ay bebiş gelcek inşallah, ezan okunuyor burda Rabbım kucağını boş bırakmasın ve tüm hakedenlerin

Benim de bı kere başıma geldi 2 hafta gecikme sonucu gebe olduğumu öğrendim 13. Güne kadar testlerim negatif çıkıyordu tam doktora gidicektim adetim duzensizlesti sandım sonuç dis gebelik oldu maalesef
Bi yandanda olsamda kafam rahatlasa dıyorum bende

Senin adına cok sevindim canım bence bu ay bebiş gelcek inşallah, ezan okunuyor burda Rabbım kucağını boş bırakmasın ve tüm hakedenlerin
Amin canım inşallah 14 ay oldu artık 3 defa gebelik oldu ama tutunamadı hiç kese görmedim inşallah artık sağlıkla gelsin

Evet insan daha çok stres oluyor ama inşallah bebistir sen ne zamandir deniyosun

Evet insan daha çok stres oluyor ama inşallah bebistir sen ne zamandir deniyosun
Benim daha yeni canım, sabah test yapmıstım negatifti demin bida yaptım productor mi neydi early oda negatif bıdahada yapmıycam psikolojim bozuldu 15 gündür testlere verdiğim para 1000 tl oldu dahada yapmam

5 gün daha olmazsam ki Olcam biliyorum ozaman kan veririm test işi beni gerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…