bat 19 ocak olanlar....

Kizlar. Benim adet normalde 28 gunde 1 gecen ay ilk kez deneme yaptik 35. Gunde regl oldum simdi hangisini baz almaliyim 35 gunse benimde 19 ocak

Tam tamına o gün hemde :) sol kasıklarımda batmalar ve gögüs ucumda kaşıntı değil böyle gıdıklanma oluyor bilemedim kızlar

Kızlar merhaba aralık 18 adet oldum 21 inde bitti şu sıralar adet bekliyorum ama İnan'ın kafam çok karıştı adet takvimine göre 13 ünde olmamgerekiyordu falan bana akıl verir misin geçiyor mu şuan yoksa daha var mı İnan'ın kafam basmıyor şu sıralar bide 22-23 günde bir oluyordumnormalde tabi zaman zaman tutmadığı da oluyordu sizce.?

eee canim 21 gunde oluyorsan tabiki gecmis sayilir adetin test yapmadinmi

Hadi herkes test yapsin. Benim olsa hemen yapardim ama suan yok. sonuclar belki guzel gelir insAllah. Rabbim herkesin gönlüne gore versinn

Kan testi kesin ama idrarda bazen çıkmıyor bılıyorsun hayırlısı olsun inşşalah belli olmazz bende bugun test alsammı dıye dusundum sonra vaz gectım
Hic bilmiyorum canim keske oyle ihtimalim olsa. Anlamadim aslinda takvim programi var telefonumda. Ona gore bir gun gecti. Suan hic agrim yok. InsAllah vardir.senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…