- 16 Ekim 2016
- 212
- 84
- 18
- Konu Sahibi vermissenli
Belirtileriniz var mi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim belim agriyor cok ve akintim varBelirtileriniz var mi..
Bende de akinti var. Ayaklarima vuruyor agri. Adet olacakmisim gibi ..benim belim agriyor cok ve akintim var
aynen cnm benimde oyle sabki kan akiyormus gibi surekli tuvalete gidiyorum adetmi oldumbdiyeBende de akinti var. Ayaklarima vuruyor agri. Adet olacakmisim gibi ..
Ben de tuvalete sk gidiyordum normale dondu. Bekliyoruz bakalim.Ama yok gibi benimaynen cnm benimde oyle sabki kan akiyormus gibi surekli tuvalete gidiyorum adetmi oldumbdiye
O konuda cok bilgin yok canim kusra bakma. En iyisi bekleyip gormek..Kizlar. Benim adet normalde 28 gunde 1 gecen ay ilk kez deneme yaptik 35. Gunde regl oldum simdi hangisini baz almaliyim 35 gunse benimde 19 ocak
benimde yok gibi canm sanki akinti devam ediyor amaBen de tuvalete sk gidiyordum normale dondu. Bekliyoruz bakalim.Ama yok gibi benim
eee canim 21 gunde oluyorsan tabiki gecmis sayilir adetin test yapmadinmiKızlar merhaba aralık 18 adet oldum 21 inde bitti şu sıralar adet bekliyorum ama İnan'ın kafam çok karıştı adet takvimine göre 13 ünde olmamgerekiyordu falan bana akıl verir misin geçiyor mu şuan yoksa daha var mı İnan'ın kafam basmıyor şu sıralarbide 22-23 günde bir oluyordumnormalde tabi zaman zaman tutmadığı da oluyordu sizce.?
Varsa çıkabilir canım ilk idrarla dene bakalımKizlar erken gebelik testi aldim dayanamadim. Yarin yapsam cikarmi ???
Sagol cnm insAllah hayirlisiysaVarsa çıkabilir canım ilk idrarla dene bakalım
Naptın yaptınmı canımSagol cnm insAllah hayirlisiysa
Bu sabah yaptim ama cikmadi. Iki gun sonra adet olurim heralde.. Acaba dedim hayirlisi napalimNaptın yaptınmı canım
Kan testi kesin ama idrarda bazen çıkmıyor bılıyorsun hayırlısı olsun inşşalah belli olmazz bende bugun test alsammı dıye dusundum sonra vaz gectımBu sabah yaptim ama cikmadi. Iki gun sonra adet olurim heralde.. Acaba dedim hayirlisi napalim
Hic bilmiyorum canim keske oyle ihtimalim olsa. Anlamadim aslinda takvim programi var telefonumda. Ona gore bir gun gecti. Suan hic agrim yok. InsAllah vardir.senin deKan testi kesin ama idrarda bazen çıkmıyor bılıyorsun hayırlısı olsun inşşalah belli olmazz bende bugun test alsammı dıye dusundum sonra vaz gectım![]()