Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Ben çok merak ediyorum ama kızlar adetim 21indr bugün olmam gerekti olmadım ve gögüslerimdeki damarlar ilk defa bu kadar belirgin çok gazım var acaba hamile olabilir miyim sona adetim 23 marttı ve düzenli adet olurum

Ben çok merak ediyorum ama kızlar adetim 21indr bugün olmam gerekti olmadım ve gögüslerimdeki damarlar ilk defa bu kadar belirgin çok gazım var acaba hamile olabilir miyim sona adetim 23 marttı ve düzenli adet olurum
Test yapmayı denesen 6-7 gün geçmiş

Test yapıcaktım yapmadım erken gebelik testi çok istiyorum bebişim olsun ama hüsrana uğramak istemediğim için yapmadım

İnşallah gebesindir canım da güzel haberleri verirsin bize gazin gebelik belirtisi olduğunu duymuştum hicc yaşamadım ama:halay:

Ben nerdeyse şimdi yapcam testi varsa vardır canım wallahi tebrik ediyorum iyi sabırlısın :işsiz:
Normalde sabırlı değilim ama 2 Aydın hep öncesinde test yaptım boş çıktı ve üzüldüm o yüZden bu ay inat ettim yarında olmazsam test yapıcam ve sizlerle paylaşcamm

Ben kimyasalın üstüne bu ay yumurtlama zamanını değerlendirdim ya hayırlısı inşallah olur :dua:

Back
X