Bat günü 30 -31 Temmuz 1-2 Ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim 🤰 🍀🤍

Peki lekelenme v.s oluyor mu benim 31 Temmuz ya da 1 Ağustos da adet olmam gerekiyor ama hala sökülmedim sadece afedersiniz sarı kahve lekem oldu.
26 29. ve 30 da test yaptım çıkmadı
evet benim de adet günüm ve 1-2 gün sarı kahve akıntılar oldu sonra kesildi. ben tam regl beklediğim günden 2 gün önce test yaptım çok koyu olmasa da pozitif çıktı , 2 gün sonra kan verdim bhcg 463 çıktı

evet benim de adet günüm ve 1-2 gün sarı kahve akıntılar oldu sonra kesildi. ben tam regl beklediğim günden 2 gün önce test yaptım çok koyu olmasa da pozitif çıktı , 2 gün sonra kan verdim bhcg 463 çıktı
İşin kötü yanı ben kaç kere test yaptım hep tek çizgi ama hala olmadım 2 gün gecikti

Elimde son bir tane vardı yapayım dedim böyle çıktı kuruma gibş geldi ama anlamdım gerçi kanamamda çok yok ama neyse yarın fırsat bulursam vereceğim kan

Eklentiler

• IMG_1709.webp
    IMG_1709.webp
    5 KB · Görüntüleme: 26
Bende elendim bu sabah
O ay bu ay diyelim ve devam edelim biraz salalım kendimizi duaya bırakalım çokta rahat olmayacak şekilde bu aya giriş yapalım inşallah 🤲🏻🌸
Ben inanıyorum bir gün isim önerileriyle burada olacağız Rabb’imin izniyle gönlümüzü ferah tutalım kızlar birbirimize hep dua edelim unutmayalım dualarla ayaktayız gerçekten:)💕🐣

O ay bu ay diyelim ve devam edelim biraz salalım kendimizi duaya bırakalım çokta rahat olmayacak şekilde bu aya giriş yapalım inşallah 🤲🏻🌸
Ben inanıyorum bir gün isim önerileriyle burada olacağız Rabb’imin izniyle gönlümüzü ferah tutalım kızlar birbirimize hep dua edelim unutmayalım dualarla ayaktayız gerçekten:)💕🐣
Öyle canım rabbim en güzel şekilde nasip etsin inşallah😍

Back
X