• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 25 Kasım

Bence sizde hiç erkenden test yapıp varsa da ümidinizi kirmayin test yapmayın regl geçilsin 3 4 gün sonra yapın yeni olunca da zaten silik.cikiyor güvensen çıkmasa kanda daha kötü oluyor o yüzden sizde bekleyin bence biliyorum beklemek çok zor stres oluyoruz ama bence bu stresten hamile kalmamazi engelliyor olabilir , yakın zamanda ikimizinde önce rahmi sonra kolları sağlıklı bebislerle dolar inşallahhhhh
Ay innşallahhhh isteyen herkese nasip etsin allahım 🥰 🥰

IMG_1664.webp
kızlar merhabalar. Benim bat 28 kasım. Kasık ağrım var iğne batması gibi normalde reglim ağrısız geçer bugün test yaptım sanki ince bi çizgi görür gibiyim. Fotoyla biraz oynadım sizde bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1659.webp
    IMG_1659.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 8
Eki Görüntüle 3677346 kızlar merhabalar. Benim bat 28 kasım. Kasık ağrım var iğne batması gibi normalde reglim ağrısız geçer bugün test yaptım sanki ince bi çizgi görür gibiyim. Fotoyla biraz oynadım sizde bakar mısınız
Evet fotoda gözükmüyor pek yarında yap istersen daha iyi karşılaştırırsın hem daha iyi olur

Back
X