Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı şekilde 26' sını iple çekiyorumKızlarrrr çok heyecanlıyım ovülasyon pik günü değerlendirdik inşallah bu ay olur
Ayyy tesadüf bende öyle haberleşelim mutlakaaaBende aynı şekilde 26' sını iple çekiyorum![]()
İnşallah güzel haberlerle geliriz burayaAyyy tesadüf bende öyle haberleşelim mutlakaaa![]()
Bekliyoruuumİnşallah güzel haberlerle geliriz burayamtlaka yazarım tabiki
benimde bat 26 sı . cuma pik günümdü değerlendirdik heyecanla beklemedeyim şubat ayında kürtaj olmuştum artık hayırlısıyla kucagıma almak istiyorumKızlarrrr çok heyecanlıyım ovülasyon pik günü değerlendirdik inşallah bu ay olur
hiçbir belirti yokBen de o günü bekliyorum hayırlısı hepimiz içinnnbelirtileriniz neler kızlar var mı
Canım hiç bilmiyorum çok karışık psikolojik olarak mı oldum bilmiyorum ama yumurtlama gününden 14 hazirana kadar hep göğüs ucu ağrım oldu kasıklarım çok ağırdı. Belirtiler için çok erken. Hep uyuyasım var bacaklarım ağrıyor ama ben bunu havanın sıcaklığına bağlıyorumhiçbir belirti yokbari akıntım olsun diye bekliyorum ama o da yok. sizde belirti var mı?
Allah hayırlı haberlerle sonuçlandırsın inşallah canımBenimde 27 Haziran bat ama bence 2-3 gün geç yumurtladım o yüzden 1 temmuza sarkacak gibi. Şuanlık kullandığım ilaçlara bağlı gaz var sadece heyecanla bekliyorum
Amin canımBenimde bat 27 si gecen ay olmadı inşallah ju ay olur. Allah her birimizi beklediği evlada kavuştursun. Ben ovulasyon testi yapacaktım Dr stres olursun gerek yok diye yaptırmadı. Uygulama takvimleri kullandım her biri birbirinden farklı tarih atıyor hepsini de değerlendirdik bakalım hayayirlisi Allahtan.
Geçen ay vardı. Yada ben öyle sandım. Olmayınca çok üzüldüm. Bu ay hiç bisi yok. Takvimin biri 4 haziran yumurtlama gösteriyor diğer iki takvim ise 12 14 haziran... şuan için bisi hissetmiyorum.sende durumlar nasılAmin canımhepimiz güzel haberler alalım
senin belirtin var mı
Bu ay klomen ile yumurta büyüttük doktorum ultrasonla takip ediyorAllah hayırlı haberlerle sonuçlandırsın inşallah canımovülasyon testi ile mi takip ediyorsun yoksa akıntına göre mi
Benim yumurtlama 7 hazirandı o günü ve ertesi günü değerlendirebildik sadece. Yumurtlama olmadan önce de değerlendirmiştik bir kez. 7 hazirandan düne kadar hep göğüs uçlarım çok acıdı özellikle sağ göğsüm. Adet olacak gibi ağrım da oldu. Ama dünden beri bu belirtiler yok. Kendimi soğuktan koruyorum ona rağmen hep gazım var. Ben ihtimal vermiyorum ama takdir Allah ın olmaz ise bir dahaki ay deneyeceğim sende sakın üzülme. Stres üzüntü en büyük kötülük bizim için. Güzel şeyler düşünelim güzel olsun. Ben pepaapp kullanıyorum mesela o yanlış hesapladı benim yumurtlama gününü o yüzden ovülasyon ile takip ettim. Ama stresli bir durum bir dahakine akıntıma göre yapacağım sende takvim yerine öyle yap istersen canım Allah bize de nasip etsinGeçen ay vardı. Yada ben öyle sandım. Olmayınca çok üzüldüm. Bu ay hiç bisi yok. Takvimin biri 4 haziran yumurtlama gösteriyor diğer iki takvim ise 12 14 haziran... şuan için bisi hissetmiyorum.sende durumlar nasıl
Allahim aratmadan kolaylikla nasip etsin. Bebek düşünmüyorken sorun yokta ne zaman istemeye başlayıp olmadıkça insan üzülüyor. Stres olmamak lazım. İlk gebeligimde hiç belirti vs olmadı. Baya bi gecikti bi sorun var sanırım diye Dr a gittim hamileyim. Fakat ölü doğum oldu sonrasındada cesaret edemedim. Etrafımda herkes olmuyor mu diyip sürekli bi teşhis koyma derdinde. O panikle doktora gittim sorun yok dedi :) denemeye devam 3 ay olmazsa tekrar gel yaşımdan dolayı süreci kısa tuttu. Bende flo pepap ve apple in kendi takvimini kullandım. Bakalım bahtıma. Benim akıntım bazen hiç oluyor kestiremiyorum. Bu ay da denk düşmez ise ovulasyon testi ile deneyeyim diyorum ama inşallah gerek olmaz. Allahim tüm annelerin kucağını doldursun aminBenim yumurtlama 7 hazirandı o günü ve ertesi günü değerlendirebildik sadece. Yumurtlama olmadan önce de değerlendirmiştik bir kez. 7 hazirandan düne kadar hep göğüs uçlarım çok acıdı özellikle sağ göğsüm. Adet olacak gibi ağrım da oldu. Ama dünden beri bu belirtiler yok. Kendimi soğuktan koruyorum ona rağmen hep gazım var. Ben ihtimal vermiyorum ama takdir Allah ın olmaz ise bir dahaki ay deneyeceğim sende sakın üzülme. Stres üzüntü en büyük kötülük bizim için. Güzel şeyler düşünelim güzel olsun. Ben pepaapp kullanıyorum mesela o yanlış hesapladı benim yumurtlama gününü o yüzden ovülasyon ile takip ettim. Ama stresli bir durum bir dahakine akıntıma göre yapacağım sende takvim yerine öyle yap istersen canım Allah bize de nasip etsin![]()
Amin canım çok aminAllahim aratmadan kolaylikla nasip etsin. Bebek düşünmüyorken sorun yokta ne zaman istemeye başlayıp olmadıkça insan üzülüyor. Stres olmamak lazım. İlk gebeligimde hiç belirti vs olmadı. Baya bi gecikti bi sorun var sanırım diye Dr a gittim hamileyim. Fakat ölü doğum oldu sonrasındada cesaret edemedim. Etrafımda herkes olmuyor mu diyip sürekli bi teşhis koyma derdinde. O panikle doktora gittim sorun yok dedi :) denemeye devam 3 ay olmazsa tekrar gel yaşımdan dolayı süreci kısa tuttu. Bende flo pepap ve apple in kendi takvimini kullandım. Bakalım bahtıma. Benim akıntım bazen hiç oluyor kestiremiyorum. Bu ay da denk düşmez ise ovulasyon testi ile deneyeyim diyorum ama inşallah gerek olmaz. Allahim tüm annelerin kucağını doldursun amin
Bende 2 ay önce kimyasal geçirdim inşallah bu ay olurbenimde bat 26 sı . cuma pik günümdü değerlendirdik heyecanla beklemedeyim şubat ayında kürtaj olmuştum artık hayırlısıyla kucagıma almak istiyorum![]()
Valla bel ağrısı ve anlamsız bir mide bulantım var biliyorum başlarda bulantı olmaz ama göğüslerim hassas bir deBen de o günü bekliyorum hayırlısı hepimiz içinnnbelirtileriniz neler kızlar var mı