Gebeliğe Hazırlık Bat 29 eylul

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pko ve insulin direnci var.bu ay rahim filmi cekindim ve 8 saglikli yumurtam oldugunu ogrendim.eger zamaninda catladiysa bu ay hamile olmam gerek
Hadi inşallah hayırlı haberlerini yaz bana.. peki başka ilaç kullanmadın mi ben oko için glukofen kullanıyorum bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldum bugün test yaptım negatif adet olucam sanırım hafif karnimda agrim var

Glifor hap ,insulin direnci icin kullaniyorum.adetim duzene girdi.kistlerim azaldi.eger bu ay hamile kalmazsam sanirim iki ay boyunca pko kistleri bitirme tedavisi yapicaz. Cok kist oldu cunku

Peki hiç klomen ve iğne denemedin mi
Denedim bi kez Ama kanalim tikaliymis diye tutmuyomus .rahim filmi ile acildi. 8 yumurta oldgunda iki kutu klomen kullandirmisti doktor ve aslinda catlatma ignesi vercekti ama 8 i birden patlarsa ic kanama olabilir dedigi icin kendiliginden catlama bekledik

Anladım pko yüzünden 1 senedir bebeğim olmadı inşallah tez zamanda rabbim nasip eder isteyen herkese

Anladım pko yüzünden 1 senedir bebeğim olmadı inşallah tez zamanda rabbim nasip eder isteyen herkese
Amin insallah.pko icin adetten sonra 30 tane ovulasyon testi alip hergun yaparak yumurta catlama gununde iliski deneyebilirsin.bazen diger ayin adet gununden bi gun once bile catlamamiz olabiliyormus

Amin insallah.pko icin adetten sonra 30 tane ovulasyon testi alip hergun yaparak yumurta catlama gununde iliski deneyebilirsin.bazen diger ayin adet gununden bi gun once bile catlamamiz olabiliyormus
Onu da denedim ama bazen çok koyu olup silikleşiyor tamam diyorum çatladı.. sonra devam ediyorum tekrar koyu çıktığı gunler oluyor

Onu da denedim ama bazen çok koyu olup silikleşiyor tamam diyorum çatladı.. sonra devam ediyorum tekrar koyu çıktığı gunler oluyor
Cok normalmis bu.surekli yumurta oldugu icin surekli catlama oluyo demekki.yumurtalarin saglikli buyumesi icin bazi besinler var onlarida ye.baksana benim 8 yumurtam vardi.hepsi birer gun catlasa bi hafta boyunca cift cizgi gormem gerekirdi

Cok normalmis bu.surekli yumurta oldugu icin surekli catlama oluyo demekki.yumurtalarin saglikli buyumesi icin bazi besinler var onlarida ye.baksana benim 8 yumurtam vardi.hepsi birer gun catlasa bi hafta boyunca cift cizgi gormem gerekirdi
Aynen valla haklisin eminim ki rabbim bizede nasip edecek sabretmek lazım bu ay kuru incir yemeye çalıştım sende deneyebilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…