- 25 Eylül 2020
- 271
- 117
- 53
- 33
- Konu Sahibi bade123567
-
14 eylulde yumurtalarim henuz catlamisti.sanirim 16 yada 17 gibi catladilar1 eylul sat gunum.adet olmazsam ne zaman kan testi yaptirmaliyim?
Merhaba aynı gün yaptirabilirsin da 1 gu sonra1 eylul sat gunum.adet olmazsam ne zaman kan testi yaptirmaliyim?
Tesekkur ederim.siz hamilemisiniz?Merhaba aynı gün yaptirabilirsin da 1 gu sonra
Hayır bu ay da olamadım pko var bende çocuğum olmuyor tedavi görüyorumTesekkur ederim.siz hamilemisiniz?
Bende pko ve insulin direnci var.bu ay rahim filmi cekindim ve 8 saglikli yumurtam oldugunu ogrendim.eger zamaninda catladiysa bu ay hamile olmam gerekHayır bu ay da olamadım pko var bende çocuğum olmuyor tedavi görüyorum
Hadi inşallah hayırlı haberlerini yaz bana.. peki başka ilaç kullanmadın mi ben oko için glukofen kullanıyorum bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldum bugün test yaptım negatif adet olucam sanırım hafif karnimda agrim varBende pko ve insulin direnci var.bu ay rahim filmi cekindim ve 8 saglikli yumurtam oldugunu ogrendim.eger zamaninda catladiysa bu ay hamile olmam gerek
Glifor hap ,insulin direnci icin kullaniyorum.adetim duzene girdi.kistlerim azaldi.eger bu ay hamile kalmazsam sanirim iki ay boyunca pko kistleri bitirme tedavisi yapicaz. Cok kist oldu cunkuHadi inşallah hayırlı haberlerini yaz bana.. peki başka ilaç kullanmadın mi ben oko için glukofen kullanıyorum bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldum bugün test yaptım negatif adet olucam sanırım hafif karnimda agrim var
Peki hiç klomen ve iğne denemedin miGlifor hap ,insulin direnci icin kullaniyorum.adetim duzene girdi.kistlerim azaldi.eger bu ay hamile kalmazsam sanirim iki ay boyunca pko kistleri bitirme tedavisi yapicaz. Cok kist oldu cunku
Denedim bi kez Ama kanalim tikaliymis diye tutmuyomus .rahim filmi ile acildi. 8 yumurta oldgunda iki kutu klomen kullandirmisti doktor ve aslinda catlatma ignesi vercekti ama 8 i birden patlarsa ic kanama olabilir dedigi icin kendiliginden catlama bekledikPeki hiç klomen ve iğne denemedin mi
Anladım pko yüzünden 1 senedir bebeğim olmadı inşallah tez zamanda rabbim nasip eder isteyen herkeseDenedim bi kez Ama kanalim tikaliymis diye tutmuyomus .rahim filmi ile acildi. 8 yumurta oldgunda iki kutu klomen kullandirmisti doktor ve aslinda catlatma ignesi vercekti ama 8 i birden patlarsa ic kanama olabilir dedigi icin kendiliginden catlama bekledik
Amin insallah.pko icin adetten sonra 30 tane ovulasyon testi alip hergun yaparak yumurta catlama gununde iliski deneyebilirsin.bazen diger ayin adet gununden bi gun once bile catlamamiz olabiliyormusAnladım pko yüzünden 1 senedir bebeğim olmadı inşallah tez zamanda rabbim nasip eder isteyen herkese
Onu da denedim ama bazen çok koyu olup silikleşiyor tamam diyorum çatladı.. sonra devam ediyorum tekrar koyu çıktığı gunler oluyorAmin insallah.pko icin adetten sonra 30 tane ovulasyon testi alip hergun yaparak yumurta catlama gununde iliski deneyebilirsin.bazen diger ayin adet gununden bi gun once bile catlamamiz olabiliyormus
Cok normalmis bu.surekli yumurta oldugu icin surekli catlama oluyo demekki.yumurtalarin saglikli buyumesi icin bazi besinler var onlarida ye.baksana benim 8 yumurtam vardi.hepsi birer gun catlasa bi hafta boyunca cift cizgi gormem gerekirdiOnu da denedim ama bazen çok koyu olup silikleşiyor tamam diyorum çatladı.. sonra devam ediyorum tekrar koyu çıktığı gunler oluyor
Aynen valla haklisin eminim ki rabbim bizede nasip edecek sabretmek lazım bu ay kuru incir yemeye çalıştım sende deneyebilirisnCok normalmis bu.surekli yumurta oldugu icin surekli catlama oluyo demekki.yumurtalarin saglikli buyumesi icin bazi besinler var onlarida ye.baksana benim 8 yumurtam vardi.hepsi birer gun catlasa bi hafta boyunca cift cizgi gormem gerekirdi
Evet guzel beslenmek gerek. bide kilo vermek gerekAynen valla haklisin eminim ki rabbim bizede nasip edecek sabretmek lazım bu ay kuru incir yemeye çalıştım sende deneyebilirisn
Ben 52 kiloyla evlendim 1 sene içinde 62 oldum yıllardır kilo alamıyorum diye üzülürken çok sevinmiştim ideal kiloma ulaştım aslında ama pko yüzünden almışım meğerEvet guzel beslenmek gerek. bide kilo vermek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?