Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde 8 aralık aslında pek belirti yok sadece göğüslerim 10 gün kala yani erken acımaya başladı ama bu ay değişik hissediyorumKizlar belirti hisseden var mi simdiden belirtisi olusmaya baslayanlar yazarsa cok mutlu olurum
Insallah olur ya ben bu ay gogus hassasiyeti hissetmedim daha önceki hamileligimde cok hissediyordum yok sanirim bu ay. Beklemedigimiz zaman oluyor 3 ay regl olmadigim donemde hamile olduğumu ogrenmistim 2 aylikti bide.Merhaba benimde 8 aralık aslında pek belirti yok sadece göğüslerim 10 gün kala yani erken acımaya başladı ama bu ay değişik hissediyorumhayırlısı ile olur inşAllah 1 oğlumuz var kardeş düşünüyoruz ve 1 buçuk senedir deniyoruz olmadı henüz
![]()
Aa o kadar nasıl bekleyebildin hemde reglda olmamışsınInsallah olur ya ben bu ay gogus hassasiyeti hissetmedim daha önceki hamileligimde cok hissediyordum yok sanirim bu ay. Beklemedigimiz zaman oluyor 3 ay regl olmadigim donemde hamile olduğumu ogrenmistim 2 aylikti bide.![]()
Canim bugun benim BAT gunum ve henuz adet yok... 2 gun once test yaptim negatif cikti.. bilemedim insallah hamileyimdir bu ayBenimde 7 Aralık sadece yumurtlamadan beri göğüslerim ağrıyor 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı 4 gün kala yaptım yine negatif. Eşime olmadi falan diyorum ama o vücut ışın çok sıcak bak görürsün var diyor umitlenmek istemiyorum ama adet gelene kadar bir umut beklicez. Birde belim çok ağrıyor sanki tüm omurilik soganlarimi eziyorlar gibi hissediyorum böyle yaşayan var mi?
Bende anlamiyorum yaaAy bu hamileler nasıl hamile kalıyor anlamıyorumbende yarın pazartesi tekrar test yapmayı düşünüyorum. Göğüslerim bir ağrıyor bir ağrımiyor bedenimi dinlemekten cildiricam sanırım.insallah sende kavuşursun çocuğuna.
Benim bugün veya 5-10 gun sonra bat gunum yok resmen test yaptim bugun de çıkmadı sık idrara cikma var sadece en rahatsiz edici olaniCanim bugun benim BAT gunum ve henuz adet yok... 2 gun once test yaptim negatif cikti.. bilemedim insallah hamileyimdir bu ay![]()
Benimde BAT gunum cumartesi gunuydu, malesef kahverengi lekelenmem var.. bende elendim gibiSelam kızlar benim bat günüm yarın sadece dün peçeteye gelen kahverengi akıntım oldu test yaptım bu sabah kocaman bir negatif,bu kırmızı günler beni bekliyor demek 1 günde pozitif olamayacağına goreeeeben elendim arkadaşlar diğer arkadaşlara başarılar diliyorum.
Test yapmadınız mıBenimde BAT gunum cumartesi gunuydu, malesef kahverengi lekelenmem var.. bende elendim gibi![]()
Testi cuma gunu yapmistim 1 gun once ve negatifti... simdide kahverengi lekelenmem gelince adet olacam dusuncesiyle yapmadim. Yinede yapmali miyim herseye ragmen?Test yapmadınız mı
İnan ne diyeceğini bilmiyorum çok tecrübesizim bu konuda. Kimyasal gebelik geçirdiğimde adete 5 gün kala kaset testle öğrenmiştim olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama strese girmektense yap bir kere daha ne kaybedebilirsin ki. Adet alışık oldugumuz bir durum sonuçta.Testi cuma gunu yapmistim 1 gun once ve negatifti... simdide kahverengi lekelenmem gelince adet olacam dusuncesiyle yapmadim. Yinede yapmali miyim herseye ragmen?
Dogru soyluyorsun canim. Bakalim normal adete donmezse test yaparim - hic degilse garanti olurİnan ne diyeceğini bilmiyorum çok tecrübesizim bu konuda. Kimyasal gebelik geçirdiğimde adete 5 gün kala kaset testle öğrenmiştim olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama strese girmektense yap bir kere daha ne kaybedebilirsin ki. Adet alışık oldugumuz bir durum sonuçta.
Ne zaman test yaparsın. Mutlaka yaz buraya haber bekliyorum. Belki bana bir umut olursun.Dogru soyluyorsun canim. Bakalim normal adete donmezse test yaparim - hic degilse garanti olur![]()
Yazarim tabiki canim. Ya bugun aksam yaparim yada yarin sabah erkenden.Ne zaman test yaparsın. Mutlaka yaz buraya haber bekliyorum. Belki bana bir umut olursun.