• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası günlüğüm

Merhaba ben Berlin’de aşılama yaptırıyorum bugün ilk ultrasonumdu ve başka ultrasona ihtiyaç olmadığını perşembe günü Ovitrelle yapıp cuma da aşılama yapacağımızı söyledi.İlaç filan da kullanmadım hiç sadece çatlatma iğnesi.Acaba her şey yolunda olduğu için mi ilaç vermedi ??

Merhaba ben Berlin’de aşılama yaptırıyorum bugün ilk ultrasonumdu ve başka ultrasona ihtiyaç olmadığını perşembe günü Ovitrelle yapıp cuma da aşılama yapacağımızı söyledi.İlaç filan da kullanmadım hiç sadece çatlatma iğnesi.Acaba her şey yolunda olduğu için mi ilaç vermedi ??
Reglinin kaçındı günü canım muhtemelen yumurtan güzel gelişmiştir o yüzden çatlatma iğnesi vermiştir hemen benim regl 3. Günü başladı tedavi hap ve iğneyle yumurtalar büyütüldü ondan sonra çatlatma verdi

Gerçekten anlamadm farklı farklı markalar ile kaset testte pozitif çıktı net belli yani bırde ama bugün adet oldum nasip işte

Yaaa canım 😞 of bu testlerin saçmalığı o kadar para verip alıyoruz her çeşit, duygularımızla oynuyorlar bizim. Hayırlısı olsun canım yeni aya yeni umut inşallah 🙏
Bu ay ben de erken gebelik testinde çok net çift çizgi gördüm, koşa koşa doktora gidip beta testi yaptırdım, sonuç negatif... Bu testlere güvenmiyorum artık. Verdiğimiz para bir yana, hayalkırıklığına uğramaktan, şüpheye düşmekten yoruldum

Bende en son dün sabah kaset test yaptım çizgi falan yoktu. Dün adet günümdü hala adette olmadım. Ağrı sancı falan da kalmadı öyle el elde baş başta bekliyorum.

Yok canım ya eşimde aynisi diyor ama böyle göz göre göre umut etmekte beni daha çok yıpratıyor. Test yaptım yok işte yapacak birsey yok kabullenmem lazım.
Evet gerçekten çok yıpratıcı bir süreçmiş böyle beklemek hevesle 😞 nasip kısmet gerçekten allahım kararlamıştır bizim için doğru zamanı. İnşallah güzel haberlerimizi tez zamanda paylaşırız buradan birlikte 🙏

Evet gerçekten çok yıpratıcı bir süreçmiş böyle beklemek hevesle 😞 nasip kısmet gerçekten allahım kararlamıştır bizim için doğru zamanı. İnşallah güzel haberlerimizi tez zamanda paylaşırız buradan birlikte 🙏
İnşallah canım sene bitmeden gelsinler miniklerimiz inşallah burada kacinci haftamız cinsiyetini ne falan diye konuşmak bize de nasip olur

İnşallah vardır ya Rabbim güzel haberi almanı nasip eder
Canım sorun olmazsa sizdeki sorun neydi neden aşılama kararı aldınız ?? Yanlış anlamanı istemem benimki doktorların dediğine göre erkek faktörü sperm değeri hızı ve morfolojisi düşük, varikosel vardı ameliyat oldu.1 yıl olacak Eylül ayında.

Canım sorun olmazsa sizdeki sorun neydi neden aşılama kararı aldınız ?? Yanlış anlamanı istemem benimki doktorların dediğine göre erkek faktörü sperm değeri hızı ve morfolojisi düşük, varikosel vardı ameliyat oldu.1 yıl olacak Eylül ayında.
Yok canım neden yanlış anlayım❣️Bizim sebepsiz Infertilite diye geçiyor canım. Görünür de hıc bır sorun yok ama 16 aydır olmuyor

Back
X