- 4 Ağustos 2021
- 75
- 9
- 16
- 22
Amin canım bekliyorum.Yazarim tabiki canim. Ya bugun aksam yaparim yada yarin sabah erkenden.
Insallah umut oluruz birbirimize![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım bekliyorum.Yazarim tabiki canim. Ya bugun aksam yaparim yada yarin sabah erkenden.
Merhaba canım , sonuc ne oldu ? Benimde şuanda adetime 9 10 gün var. Dünden beri göğüslerim cok ağrıyor bel ve kasık ağrım var.Merhaba benimde 8 aralık aslında pek belirti yok sadece göğüslerim 10 gün kala yani erken acımaya başladı ama bu ay değişik hissediyorumhayırlısı ile olur inşAllah 1 oğlumuz var kardeş düşünüyoruz ve 1 buçuk senedir deniyoruz olmadı henüz
![]()
Sabah regl oldum canım ben bu ayda olmadıMerhaba canım , sonuc ne oldu ? Benimde şuanda adetime 9 10 gün var. Dünden beri göğüslerim cok ağrıyor bel ve kasık ağrım var.
Bende elendimSabah regl oldum canım ben bu ayda olmadıHer şey Allhtan içecek suyu var ise elbet gelir birgün
Evet haklısın allahım en hayırlı zamanda nasip etsin. Her şeyin bir vakti zamanı var. Hiç birimizin kucağı boş kalmasınSabah regl oldum canım ben bu ayda olmadıHer şey Allhtan içecek suyu var ise elbet gelir birgün
Test yaptın mı canımYazarim tabiki canim. Ya bugun aksam yaparim yada yarin sabah erkenden.
Evet canim, negatif... bu ayda olmadiTest yaptın mı canım
Sağlık olsun canım. Ben soğan suyunu araştırıyorum bittikten sonra kullanmaya baslicam sende dene istersen belki bir faydası olur ikimizeEvet canim, negatif... bu ayda olmadi![]()
Aynen canim saglik olsun.Sağlık olsun canım. Ben soğan suyunu araştırıyorum bittikten sonra kullanmaya baslicam sende dene istersen belki bir faydası olur ikimize
Adetim düzenli de hamile kalmaya çok yariyormus kimi duysam hep soğan suyu çok fayda etti diyor denemekten zarar çıkmaz ya deneyeceğim ben umarım bir faydasini görürümAynen canim saglik olsun.
Soğan suyunu cok duydum canim, tam olarak ne icin kullaniliyor? Yani gebelik icin mi yoksa adeti duzene sokmak icin mi?
Bazileri kullanmamizi pek tavsiye etmiyor cunku eger duzenli adetimiz varsa, duzensiz yapiyormus.. tabi yanlis anlamadiysam![]()
Tarifini yazda bende yapiyim bariAdetim düzenli de hamile kalmaya çok yariyormus kimi duysam hep soğan suyu çok fayda etti diyor denemekten zarar çıkmaz ya deneyeceğim ben umarım bir faydasini görürüm![]()
İbrahim Saraçoğlu'nun tarifine bak istersen daha iyi anlarsınTarifini yazda bende yapiyim bari![]()