BAT 4-8 ARALIK

Merhaba benimde 8 aralık aslında pek belirti yok sadece göğüslerim 10 gün kala yani erken acımaya başladı ama bu ay değişik hissediyorum 🤭 hayırlısı ile olur inşAllah 1 oğlumuz var kardeş düşünüyoruz ve 1 buçuk senedir deniyoruz olmadı henüz 🤦🏻‍♀️
Merhaba canım , sonuc ne oldu ? Benimde şuanda adetime 9 10 gün var. Dünden beri göğüslerim cok ağrıyor bel ve kasık ağrım var.

Sağlık olsun canım. Ben soğan suyunu araştırıyorum bittikten sonra kullanmaya baslicam sende dene istersen belki bir faydası olur ikimize
Aynen canim saglik olsun.
Soğan suyunu cok duydum canim, tam olarak ne icin kullaniliyor? Yani gebelik icin mi yoksa adeti duzene sokmak icin mi?

Bazileri kullanmamizi pek tavsiye etmiyor cunku eger duzenli adetimiz varsa, duzensiz yapiyormus.. tabi yanlis anlamadiysam🤗

Aynen canim saglik olsun.
Soğan suyunu cok duydum canim, tam olarak ne icin kullaniliyor? Yani gebelik icin mi yoksa adeti duzene sokmak icin mi?

Bazileri kullanmamizi pek tavsiye etmiyor cunku eger duzenli adetimiz varsa, duzensiz yapiyormus.. tabi yanlis anlamadiysam🤗
Adetim düzenli de hamile kalmaya çok yariyormus kimi duysam hep soğan suyu çok fayda etti diyor denemekten zarar çıkmaz ya deneyeceğim ben umarım bir faydasini görürüm 🤣

Back
X