- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyim dimi kuzum bakalım ne olacakKonu üstte kalsın her an her şey olabilir kuzu 4 nisan da test yap tekrar ☺
Hadi hayırlısıBekliyim dimi kuzum bakalım ne olacak![]()
merhaba benim de daha önce başıma geldi sonuç negatifti doktorum adete yakın bu oranlar normal demişti. Ama bu demek değil ki hamilelik yok geç döllenmelerde bu şekilde olabiliyor bence bat 1 hafta geçince test yaptırın tekrar inşallah güzel haberi alırsınız.Kızllar sonuç bu benım gıbı olan basına gelmiş
Haklısınız beklıcem su an bile adet olmadım bat pzartesi bakalım hayırlısı onumuzdekı hafta önemli benım içinmerhaba benim de daha önce başıma geldi sonuç negatifti doktorum adete yakın bu oranlar normal demişti. Ama bu demek değil ki hamilelik yok geç döllenmelerde bu şekilde olabiliyor bence bat 1 hafta geçince test yaptırın tekrar inşallah güzel haberi alırsınız.
umarım güzeller haberler alırsın sağlıkla seninledir evladınHaklısınız beklıcem su an bile adet olmadım bat pzartesi bakalım hayırlısı onumuzdekı hafta önemli benım için
İnşallah kuzum sonra senın noldu peki negatifmiydiumarım güzeller haberler alırsın sağlıkla seninledir evladın
malesef negatiftiİnşallah kuzum sonra senın noldu peki negatifmiydi
Ouwmalesef negatifti![]()
ama seninki diye olcak diye düşünme hiç belli olmaz belki geç yada ikinciye yumurtladın ve geç döllenme oldu regl olmadan ümüdini kaybetme ben çok okudum burdan bat günü negatif olup sonra pozitif gören
Kuzum vallla ben kan testini görünce uzulmedım eve geldım cok az ağladımama seninki diye olcak diye düşünme hiç belli olmaz belki geç yada ikinciye yumurtladın ve geç döllenme oldu regl olmadan ümüdini kaybetme ben çok okudum burdan bat günü negatif olup sonra pozitif gören
olacağı varsa ne yaparsan yap olur zaten . ne kadar üzmicem desede insan üzülüyor. bende geçen ay aşılamadan negatifi görünce kendimi banyo ya kapatıp ağladım nedense çok ümit bağlamıştım.Kuzum vallla ben kan testini görünce uzulmedım eve geldım cok az ağladımcok az ama neyse ki adet olmadım bakalım be olacak adet olmadan ev işlerimi yapım cok yormadan duş felan alırımoruc da tuttum bakalım
İlk miydi çatlatma iğnesi felan onları yaptın dimi sen ikinci aşama asılama oluyor değil mi ya öyle yapma Allah dan umıt kesılmez bak büyük bi nimet karşımızda Ramazan ayı bol dua bol sabır edicez yılmak yokolacağı varsa ne yaparsan yap olur zaten . ne kadar üzmicem desede insan üzülüyor. bende geçen ay aşılamadan negatifi görünce kendimi banyo ya kapatıp ağladım nedense çok ümit bağlamıştım.![]()
5 ay klomen çatlatma kullandık olmayınca doktor aşılama dedi ilk aşılama olumsuz oldu yaş ilerledikçe korkuda sarmaya başlıyor sanırım .İlk miydi çatlatma iğnesi felan onları yaptın dimi sen ikinci aşama asılama oluyor değil mi ya öyle yapma Allah dan umıt kesılmez bak büyük bi nimet karşımızda Ramazan ayı bol dua bol sabır edicez yılmak yok
5 kere şansımız varmı kız çatlatma da iyimiş valla gene bence asılam a2 3 diye okudum burda yaptırıcakmısın bi sonraki asılamanı5 ay klomen çatlatma kullandık olmayınca doktor aşılama dedi ilk aşılama olumsuz oldu yaş ilerledikçe korkuda sarmaya başlıyor sanırım .
eşimle ara vermeye karar verdik. hiç bir sorunumuz yok kendimiz bir süre devam edelim olmazsa kendimizi hazır hissedersek tekrar deneriz diye düşündük. bakalım ikinci aşılamayı ne zaman deneriz bilmiyorum. bu ay preseed jel aldım onu deniycez güzel yorumlar var hakkında bakalım5 kere şansımız varmı kız çatlatma da iyimiş valla gene bence asılam a2 3 diye okudum burda yaptırıcakmısın bi sonraki asılamanı
İlk defa duydum onunkuzum bende adet olursam öyle yapıcam kendımız doğal yollarla Ramazan da var ua hem Ramazan’dan sonra 2 ci tedaviye baslaırım olmadı yaş 30 olcak Eylül de benım deeşimle ara vermeye karar verdik. hiç bir sorunumuz yok kendimiz bir süre devam edelim olmazsa kendimizi hazır hissedersek tekrar deneriz diye düşündük. bakalım ikinci aşılamayı ne zaman deneriz bilmiyorum. bu ay preseed jel aldım onu deniycez güzel yorumlar var hakkında bakalım
inşallah gerek kalmadan güzel haberi alırız ikimizde benimde 34 eşim 42 daha fazla bekletmesin rabbimİlk defa duydum onunkuzum bende adet olursam öyle yapıcam kendımız doğal yollarla Ramazan da var ua hem Ramazan’dan sonra 2 ci tedaviye baslaırım olmadı yaş 30 olcak Eylül de benım de
İnsalllah rabbım hayırlısını nasıp etsin su Ramazan ayındaaaaainşallah gerek kalmadan güzel haberi alırız ikimizde benimde 34 eşim 42 daha fazla bekletmesin rabbim