• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 4 nisan / hcg 1.20 çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iyilikperisi92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2022
4.281
3.539
48
31
Kızllar sonuç bu benım gıbı olan basına gelmiş

Eklentiler

• E053809B-1405-4375-B54C-73F11B48F908.webp
    E053809B-1405-4375-B54C-73F11B48F908.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızllar sonuç bu benım gıbı olan basına gelmiş
merhaba benim de daha önce başıma geldi sonuç negatifti doktorum adete yakın bu oranlar normal demişti. Ama bu demek değil ki hamilelik yok geç döllenmelerde bu şekilde olabiliyor bence bat 1 hafta geçince test yaptırın tekrar inşallah güzel haberi alırsınız.

merhaba benim de daha önce başıma geldi sonuç negatifti doktorum adete yakın bu oranlar normal demişti. Ama bu demek değil ki hamilelik yok geç döllenmelerde bu şekilde olabiliyor bence bat 1 hafta geçince test yaptırın tekrar inşallah güzel haberi alırsınız.
Haklısınız beklıcem su an bile adet olmadım bat pzartesi bakalım hayırlısı onumuzdekı hafta önemli benım için

ama seninki diye olcak diye düşünme hiç belli olmaz belki geç yada ikinciye yumurtladın ve geç döllenme oldu regl olmadan ümüdini kaybetme ben çok okudum burdan bat günü negatif olup sonra pozitif gören
Kuzum vallla ben kan testini görünce uzulmedım eve geldım cok az ağladım 😂 cok az ama neyse ki adet olmadım bakalım be olacak adet olmadan ev işlerimi yapım cok yormadan duş felan alırımoruc da tuttum bakalım

Kuzum vallla ben kan testini görünce uzulmedım eve geldım cok az ağladım 😂 cok az ama neyse ki adet olmadım bakalım be olacak adet olmadan ev işlerimi yapım cok yormadan duş felan alırımoruc da tuttum bakalım
olacağı varsa ne yaparsan yap olur zaten . ne kadar üzmicem desede insan üzülüyor. bende geçen ay aşılamadan negatifi görünce kendimi banyo ya kapatıp ağladım nedense çok ümit bağlamıştım. :(

olacağı varsa ne yaparsan yap olur zaten . ne kadar üzmicem desede insan üzülüyor. bende geçen ay aşılamadan negatifi görünce kendimi banyo ya kapatıp ağladım nedense çok ümit bağlamıştım. :KK43:
İlk miydi çatlatma iğnesi felan onları yaptın dimi sen ikinci aşama asılama oluyor değil mi ya öyle yapma Allah dan umıt kesılmez bak büyük bi nimet karşımızda Ramazan ayı bol dua bol sabır edicez yılmak yok

İlk miydi çatlatma iğnesi felan onları yaptın dimi sen ikinci aşama asılama oluyor değil mi ya öyle yapma Allah dan umıt kesılmez bak büyük bi nimet karşımızda Ramazan ayı bol dua bol sabır edicez yılmak yok
5 ay klomen çatlatma kullandık olmayınca doktor aşılama dedi ilk aşılama olumsuz oldu yaş ilerledikçe korkuda sarmaya başlıyor sanırım .

5 ay klomen çatlatma kullandık olmayınca doktor aşılama dedi ilk aşılama olumsuz oldu yaş ilerledikçe korkuda sarmaya başlıyor sanırım .
5 kere şansımız varmı kız çatlatma da iyimiş valla gene bence asılam a2 3 diye okudum burda yaptırıcakmısın bi sonraki asılamanı

5 kere şansımız varmı kız çatlatma da iyimiş valla gene bence asılam a2 3 diye okudum burda yaptırıcakmısın bi sonraki asılamanı
eşimle ara vermeye karar verdik. hiç bir sorunumuz yok kendimiz bir süre devam edelim olmazsa kendimizi hazır hissedersek tekrar deneriz diye düşündük. bakalım ikinci aşılamayı ne zaman deneriz bilmiyorum. bu ay preseed jel aldım onu deniycez güzel yorumlar var hakkında bakalım

eşimle ara vermeye karar verdik. hiç bir sorunumuz yok kendimiz bir süre devam edelim olmazsa kendimizi hazır hissedersek tekrar deneriz diye düşündük. bakalım ikinci aşılamayı ne zaman deneriz bilmiyorum. bu ay preseed jel aldım onu deniycez güzel yorumlar var hakkında bakalım
İlk defa duydum onunkuzum bende adet olursam öyle yapıcam kendımız doğal yollarla Ramazan da var ua hem Ramazan’dan sonra 2 ci tedaviye baslaırım olmadı yaş 30 olcak Eylül de benım de

İlk defa duydum onunkuzum bende adet olursam öyle yapıcam kendımız doğal yollarla Ramazan da var ua hem Ramazan’dan sonra 2 ci tedaviye baslaırım olmadı yaş 30 olcak Eylül de benım de
inşallah gerek kalmadan güzel haberi alırız ikimizde benimde 34 eşim 42 daha fazla bekletmesin rabbim

Back
X