tulnkatar Nasip çok güzel bir ihtimaldir🪻 Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 482 173 23 33 Cumartesi 22:12 Konu Sahibi Konu Sahibi ozge3880 #21 ozge3880 .!.: Teşekkürler biz isteyerek yapmıstık. Yumurtlama dönemi her gün birlikteliğimiz oldu. İlk denememizdi fakat ben hissettim çok erkenden. Bazı belirtiler bende daha erken olmuştu herkese göre Genişletmek için tıkla... Anladım hangi belirtiler oldu
ozge3880 .!.: Teşekkürler biz isteyerek yapmıstık. Yumurtlama dönemi her gün birlikteliğimiz oldu. İlk denememizdi fakat ben hissettim çok erkenden. Bazı belirtiler bende daha erken olmuştu herkese göre Genişletmek için tıkla... Anladım hangi belirtiler oldu
O ozge3880 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2025 53 63 3 29 Cumartesi 23:29 Konu Sahibi Konu Sahibi ozge3880 #22 asilemm21 .!.: Neydi acaba belirtileriniz. Benimde suan bat 5 var bekliyorum test yapmak icin Genişletmek için tıkla... tulnkatar .!.: Anladım hangi belirtiler oldu Genişletmek için tıkla... Alt karnımda çekilme hissettim. Adet öncesi sancısı gibi. Aşırı duygusallık ve ağlama krizleri eşlik etti. Kalp atışlarım düzensizleşti
asilemm21 .!.: Neydi acaba belirtileriniz. Benimde suan bat 5 var bekliyorum test yapmak icin Genişletmek için tıkla... tulnkatar .!.: Anladım hangi belirtiler oldu Genişletmek için tıkla... Alt karnımda çekilme hissettim. Adet öncesi sancısı gibi. Aşırı duygusallık ve ağlama krizleri eşlik etti. Kalp atışlarım düzensizleşti