Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett çok net koyulasma var en kısa zamanda kan verin netleşsin şimdiden hayırlı olsun3 aydır deniyoruz
İlk ikisinde pozitif zannetmiştim ama olmadı
en alttakini bu akşam yaptım bat 5 kasım
Baya net geldi bana ama sizce diğerlerine göre daha net değil mi?
Hangi marka test bu?3 aydır deniyoruz
ProdoctorHangi marka test bu?
Evet erken gebelik testi5 gün cok erken ama çizgi görünüyor erken test mi bu ?
Gebelik var bence gözünüz aydın3 aydır deniyoruz
Evet adetim geçince test vericem dediğiniz gibi diğer türlü stres oluyor başka bişey değil.Gebelik var bence gözünüz aydınerken test vermeyin bosa stres olmus olursunuz kesenin ve bebeğin oluşması da zaman alıyor bir hafta testlerin koyulasmasini bekleyip kan verin beta takibi insani geriyor
Yumurtlama gününüz ne zamandı bende buna Ovulasyon ile takip ettim bekliyorum bat 5 Kasım belirtileriniz var mıEvet adetim geçince test vericem dediğiniz gibi diğer türlü stres oluyor başka bişey değil.
Çok teşekkür ederim![]()
Benimde aynı bat 5 Kasım test yapsam erken diye yapmıyorum yapmalıyım erken mi sizceYumurtlama gününüz ne zamandı bende buna Ovulasyon ile takip ettim bekliyorum bat 5 Kasım belirtileriniz var mı
Takip etmedim 2-3 günde bir değerlendirdik ama bütün ay.Yumurtlama gününüz ne zamandı bende buna Ovulasyon ile takip ettim bekliyorum bat 5 Kasım belirtileriniz var mı
Ben olmayabilir diye yaptım açıkcası kaç aydır hep negatif oldu. Bu ayda öyle olur diye hazırlamıştım kendimi.Benimde aynı bat 5 Kasım test yapsam erken diye yapmıyorum yapmalıyım erken mi sizce
Rica ederim sağlıkla gelişsin büyüsün İnşallahEvet adetim geçince test vericem dediğiniz gibi diğer türlü stres oluyor başka bişey değil.
Çok teşekkür ederim![]()