Gebeliğe Hazırlık bat 6 :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progestron kaç çıktı

Merhaba hanımlar
Son 3 5 aydır siklus aralığı 24 güne düştü 28 gün arayla oluyordum her neyse düzenli düzenli 24 günde bir geldiği için normal karşıladım tabi en son 21 agustosta oldum 13nde olmam gerekiyordu bu ay fakat olmadım herhalde yine 28 güne çıktı dedim bekledim dün sabah 5 te uyanıp tuvalete gittim peçete ile silince kahverengi damla damla azıcık leke gördüm tamam adet başlıyor dedim yattım uyudum sonra oğlumu okula götürdüm yürüyüş yaptım eve geldim inş batmamisimdir Pet de koymadım dedim içimden bi baktım tertemiz hiçbir şey yok 1 gün bekleyim stres yaptım galiba dedim ama bu sabah baktım yine birşey yok test aldım artık yaptım negatif üzerinden 4 saat geçti hala kan yok bir kaç gün daha bekliyim bi test daha yaparım ona göre artık yolum kadın doğuma düşebilir

anladım canım ınsallah vardır oekı belırtın var mı
[/
anladım canım ınsallah vardır oekı belırtın var mı
kasıklarım ağrıyor adet sancısı gibi değil ama daha hafif.. hafif baş dönmelerim ve bulantı.. ama psikolojikmi bilmiyorum işte.. adet günümü bekliyorum . kendimi dinlemektende yoruldum artık açıkçası

test yap madem tatlım yoksa da adete kadar psıkolojok olarak duzelırsın

bende temmuz ayında sn gbıydım adete 2 3 kala yaptım yoksa kendımı ıyıce hamıle hıssedecektım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…