Progestron kaç çıktıBenimde adetim 27sinde çıldırıcam yumurtlamadan sonra bi kaç gün karnım kasıklarım ağrıdı tansiyon düşmesi yaşadım sonra durdu ağrılarım şimdide sadece adet olcam gibi ağrılar var yumurtlamaya denk getirdik ama bilmiyorum dün test yaptım negatif peki bişey sorcam ya ben dün hormon testleri yaptım beta hcg yapmadılar ama ona yakın bi hormon varmı nasıl anlıcam
Testte nasıl yazılıyo ona göre bakimProgestron kaç çıktı
Baktım canım ya o testi yapmamış ben dahiliyede yaptırdım bilmedim kadın doğumdada yapıldıgını dahiliyedeki doktor dedi gebelik testini onlar yapar diyeProgestron kaç çıktı
Evet idrar testi 4 gün geçti ama çıkmadı bsy4-5 gün gecikmiş adetin idrar testindemi negatif çıktı canım..
sen naptın canım test yaptın mıhala kasık ağrın devam ediyormu canım
hayır canım korkudan yapamıyorum daha iki günüm var batasen naptın canım test yaptın mı
anladım canım ınsallah vardır oekı belırtın var mıhayır canım korkudan yapamıyorum daha iki günüm var bata
anladım canım ınsallah vardır oekı belırtın var mı
[/
kasıklarım ağrıyor adet sancısı gibi değil ama daha hafif.. hafif baş dönmelerim ve bulantı.. ama psikolojikmi bilmiyorum işte.. adet günümü bekliyorum . kendimi dinlemektende yoruldum artık açıkçasıanladım canım ınsallah vardır oekı belırtın var mı
test yap madem tatlım yoksa da adete kadar psıkolojok olarak duzelırsınkasıklarım ağrıyor adet sancısı gibi değil ama daha hafif.. hafif baş dönmelerim ve bulantı.. ama psikolojikmi bilmiyorum işte.. adet günümü bekliyorum . kendimi dinlemektende yoruldum artık açıkçası
bende temmuz ayında sn gbıydım adete 2 3 kala yaptım yoksa kendımı ıyıce hamıle hıssedecektımkasıklarım ağrıyor adet sancısı gibi değil ama daha hafif.. hafif baş dönmelerim ve bulantı.. ama psikolojikmi bilmiyorum işte.. adet günümü bekliyorum . kendimi dinlemektende yoruldum artık açıkçası
aslında haklısın böyle adetimde gecikicek stresten öğreneyimde kafam rahatlasınbende temmuz ayında sn gbıydım adete 2 3 kala yaptım yoksa kendımı ıyıce hamıle hıssedecektım
bencede yanı tabı karar senınde ben oyle yapmıstımaslında haklısın böyle adetimde gecikicek stresten öğreneyimde kafam rahatlasın
haber ver canım yapıncaaslında haklısın böyle adetimde gecikicek stresten öğreneyimde kafam rahatlasın
tamam canım bu mide bulantısı öldürecek benihaber ver canım yapınca
ne zaman yapcaksın testıtamam canım bu mide bulantısı öldürecek beni
pazar günü bat günüm o gün yapıcamne zaman yapcaksın testı
tamam canımpazar günü bat günüm o gün yapıcam
sende durumlar nasıltamam canım
ben adet olmayı beklıyorum canım progestan kullandım ama ılac bıtınce kac gun sonra gelıyor bılmıyorumsende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?