- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Gecikirse bı daha kan veririm ama en az iki gün gecikirse yarın bat günüm ama yumurtlamamın 10.gunu bugün yeni mi yerleşti bilmiyrm inşaallah diyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi mi yapmıştın? Benimde bat yarın normal kaset test yaptım negatifGecikirse bı daha kan veririm ama en az iki gün gecikirse yarın bat günüm ama yumurtlamamın 10.gunu bugün yeni mi yerleşti bilmiyrm inşaallah diyeyim
Evet erken gebelik 10.gunum şimdi geçilmesini bekleyeceğim varsa gecikir zatenErken gebelik testi mi yapmıştın? Benimde bat yarın normal kaset test yaptım negatif![]()
İnşallah hamiledesindir canım inşallahKizlar çok heyecanliyim hemde korkuyorum nolur yorum yapın dün silik çıktı diye kan vermiştim ama 1.9 çıkmıştı bugün sabah yapmadım test yarın yapmayı dusunuyordum elimde kalan son erken gebelik testim bu ve dünden çok daha koyu çıktı
Canım resmi yüklesene bakalımKizlar çok heyecanliyim hemde korkuyorum nolur yorum yapın dün silik çıktı diye kan vermiştim ama 1.9 çıkmıştı bugün sabah yapmadım test yarın yapmayı dusunuyordum elimde kalan son erken gebelik testim bu ve dünden çok daha koyu çıktı
Canım hamilesinBu öğlen ki erken gebelik
Ay canım yaaaaBuda içime sinmedi kaset test yaptım onda da çıktı coook şükür
Ya inşallah sonu hüsran olmaz. Bariz var duruyor. Geç yumurtladın canım sen o yüzden tahlilde düşük cıktı diye düşünüyorum benBuda içime sinmedi kaset test yaptım onda da çıktı coook şükür
Resmen 1 günde sonuç değişmiş, maşallahBu öğlen ki erken gebelik
Canım sende durumlar ne? Benim de batım bugün ama hala gelen giden yok 5 gündür adet ağrısına benzer bi ağrım var bugün de dahil o yüzden ha geldi gelcek diye bekliyorumCanım resmi yüklesene bakalım
Canım benimde bugun bat.Canım sende durumlar ne? Benim de batım bugün ama hala gelen giden yok 5 gündür adet ağrısına benzer bi ağrım var bugün de dahil o yüzden ha geldi gelcek diye bekliyorumdün erken gebelik testi de yaptım negatif çıktı
![]()
Regli gününü geldi mi sizinde :)Resmen 1 günde sonuç değişmiş, maşallahkan ver ama bence 1-2 gün sonra
Canım en son kaset testte negatif çıktığında reglimden kaç gün önce yapmıştın ?Buda içime sinmedi kaset test yaptım onda da çıktı coook şükür
Ayniyiz senle, 9 mart yani bugun bat, ben 6sinda kaset yaptım (takvime yanlis isaretlemisim, 1 gun geçti sanip da yapmistim) silik cizgi cikti. Bu sabaha kadar sirayla her gun yaptım, koyulasma var cok sukurBuda içime sinmedi kaset test yaptım onda da çıktı coook şükür
Kaç gün gecince yaptınız testi? Bu arada tebriklerKizlar çok heyecanliyim hemde korkuyorum nolur yorum yapın dün silik çıktı diye kan vermiştim ama 1.9 çıkmıştı bugün sabah yapmadım test yarın yapmayı dusunuyordum elimde kalan son erken gebelik testim bu ve dünden çok daha koyu çıktı
Bu sonuncuyu tam regl gununde yapmıştı, yani bugün.Kaç gün gecince yaptınız testi? Bu arada tebrikler![]()
İnşaallah çok sağolun darısı size inşaallahCanım hamilesinmaşallah cok sevindim. Hayırlı olsunn büyük ihtimalle geç yumurtlama oldu ondan kanında gözükmedi heralde bir kaç güne yükselir tahminimce
![]()