• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 9 Mart

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecikirse bı daha kan veririm ama en az iki gün gecikirse yarın bat günüm ama yumurtlamamın 10.gunu bugün yeni mi yerleşti bilmiyrm inşaallah diyeyim

Kizlar çok heyecanliyim hemde korkuyorum nolur yorum yapın dün silik çıktı diye kan vermiştim ama 1.9 çıkmıştı bugün sabah yapmadım test yarın yapmayı dusunuyordum elimde kalan son erken gebelik testim bu ve dünden çok daha koyu çıktı

Kizlar çok heyecanliyim hemde korkuyorum nolur yorum yapın dün silik çıktı diye kan vermiştim ama 1.9 çıkmıştı bugün sabah yapmadım test yarın yapmayı dusunuyordum elimde kalan son erken gebelik testim bu ve dünden çok daha koyu çıktı
İnşallah hamiledesindir canım inşallah ❤️

Canım resmi yüklesene bakalım

Bu öğlen ki erken gebelik

Eklentiler

• 1615282455700694585235831685739.webp
    1615282455700694585235831685739.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 54
Buda içime sinmedi kaset test yaptım onda da çıktı coook şükür

Eklentiler

• 1615282497445614039862683601512.webp
    1615282497445614039862683601512.webp
    5 KB · Görüntüleme: 46
Canım resmi yüklesene bakalım
Canım sende durumlar ne? Benim de batım bugün ama hala gelen giden yok 5 gündür adet ağrısına benzer bi ağrım var bugün de dahil o yüzden ha geldi gelcek diye bekliyorum 😢 dün erken gebelik testi de yaptım negatif çıktı😔

Canım sende durumlar ne? Benim de batım bugün ama hala gelen giden yok 5 gündür adet ağrısına benzer bi ağrım var bugün de dahil o yüzden ha geldi gelcek diye bekliyorum 😢 dün erken gebelik testi de yaptım negatif çıktı😔
Canım benimde bugun bat.
Henüz gelen giden yok bende de. Ama dediğin gibi ağrılarım var yani ara ara kasıklarıma ağrı giriyor. Basınç gibi oluyor birde akıntım var. Sürekli geldi sanıyorum ama akıntı oluyor. Dün normal gebelik testi yaptım. Negatifti. Üzüldüm umudum yok o yüzden.

Buda içime sinmedi kaset test yaptım onda da çıktı coook şükür
Ayniyiz senle, 9 mart yani bugun bat, ben 6sinda kaset yaptım (takvime yanlis isaretlemisim, 1 gun geçti sanip da yapmistim) silik cizgi cikti. Bu sabaha kadar sirayla her gun yaptım, koyulasma var cok sukur🙏🙏 ama cuma kan vereceğim, bos gebelik deneyimim oldu, cok stres olyor arka arkaya kan vermek. Ne kadar gec o kadar iyi diyorum, haftaya da doktora giderim🤗 ay ne guzel ya tamamen birlikte takip ederiz insallah cok güzel sonuçlanir da kucağımıza alırız sağlıkla 😍😍😍 2021 Kasım Anneleri topigine gel🥰🥰

Kaç gün gecince yaptınız testi? Bu arada tebrikler 🥳🥳

Back
X