Bat 9 Mayıs Yardım Lütfen

Gzm1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
1.027
665
53
Kızlar merhaba çok ağır grip geçiriyorum ve hamilelik ihtimalinden dolayı ilaç kullanamıyorum. Bat 9 Mayıs, 6 gün var. Acile gitsem nasıl serum takarlar ya da kandan acaba çıkar mı? Ne dersiniz kızlar, çok zor durumdayım

Kızlar merhaba çok ağır grip geçiriyorum ve hamilelik ihtimalinden dolayı ilaç kullanamıyorum. Bat 9 Mayıs, 6 gün var. Acile gitsem nasıl serum takarlar ya da kandan acaba çıkar mı? Ne dersiniz kızlar, çok zor durumdayım
Kanda cikar canim hastaneye git suphenide soyle

Benimde şüphem var 10 mayıs bat aşırı kulağım ve boğazım ağrıyor zaten bu ay 1 kutu antibiyotik içtim Boğaz'larım için 10 gün sonra tekrarladı. Dr gitmeye korkuyorum ilaç kullanmaktan bıktım. Ama 2 gündür çok şiddetli ağrı uyutmuyor bile :KK43:

Benimde 12 mayis bat kasik agrisi ara ara haric hic bir belirtim yok sersem gibiyim ya

Benimde şüphem var 10 mayıs bat aşırı kulağım ve boğazım ağrıyor zaten bu ay 1 kutu antibiyotik içtim Boğaz'larım için 10 gün sonra tekrarladı. Dr gitmeye korkuyorum ilaç kullanmaktan bıktım. Ama 2 gündür çok şiddetli ağrı uyutmuyor bile :KK43:
Ben bu sabah gittim beta hcg bakmadan hiç bir ilaç yazmadı sonucum çıkınca tekrar gidicem bakalım

rabbim sağlıkla hayırlı haberler almayı nasip etsin bizide haberdar et geçmiş olsun inşallah şifa bulur ve bebişe kavuşursun

rabbim sağlıkla hayırlı haberler almayı nasip etsin bizide haberdar et geçmiş olsun inşallah şifa bulur ve bebişe kavuşursun
Amin inşallah 2,7 çıkmış beta hcg bilemedim ya aslında negatif ama daha erkende olabilir

Gittim beta hcg 2.7 cikti doktor ona gore ilac verecekti ama bu deger oladabilir olmayadabilir bilemedim

Daha gitmedim cnm 1 sonuc daha var o cikinca gidicem ama doktor bu degere yok der bence 0-5 arasi gebe değil
Bende bugün tekrar gittim kulağım ve boğazım için banada sesi Bhcg yaptır diye erken ki henüz evde test yaptım negatif ama emin de değilim ilaçta kullanamıyorum napcaz bilmem :(

Bende hapşırmaktan helak oldum çok halsizim şuan.
Hamile olabilirsin çünkü bende girip olmuştum ve oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim şuanda da aynı belirtiler var inşallah hamileyizdir canım ne gibi belirtilerin.

Bende bugün tekrar gittim kulağım ve boğazım için banada sesi Bhcg yaptır diye erken ki henüz evde test yaptım negatif ama emin de değilim ilaçta kullanamıyorum napcaz bilmem :KK43:
Cnm surunerek iyilesecegiz. Ben simdi karbonatla gargara yapiyorum. Adacayi iciyorum bir bardak apitra karisimi var onu sicak suda iciyorum. Birde detox sularindan aldim onlardan iciyorum daha iyiyim

Back
X