Bat 9 Mayıs Yardım Lütfen

Bende hapşırmaktan helak oldum çok halsizim şuan.
Hamile olabilirsin çünkü bende girip olmuştum ve oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim şuanda da aynı belirtiler var inşallah hamileyizdir canım ne gibi belirtilerin.
Cnm ben 1 kere daha hamile kaldim bebegi kaybettik. O zamanda cok agir bir grip gecirmistim. Benim hic bir belirtim yoktu gecen sefer, hatta adet belirtilerimde yoktu oyle diyim. Su anda adet olacak gibi hissetmiyorum. Ama belirti icin cok erken daha adetime 4 gun var. Sende ne gibi bir belirti var

Cnm ben 1 kere daha hamile kaldim bebegi kaybettik. O zamanda cok agir bir grip gecirmistim. Benim hic bir belirtim yoktu gecen sefer, hatta adet belirtilerimde yoktu oyle diyim. Su anda adet olacak gibi hissetmiyorum. Ama belirti icin cok erken daha adetime 4 gun var. Sende ne gibi bir belirti var
Ben bugün adet oldum canım bir gün erken oldum hayırlısı olsun inşallah.
Nasipte varsa gelir meleklerimiz RABbim birilir.

Bende hapşırmaktan helak oldum çok halsizim şuan.
Hamile olabilirsin çünkü bende girip olmuştum ve oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim şuanda da aynı belirtiler var inşallah hamileyizdir canım ne gibi belirtilerin.
Hani bebek bekleyenler aynı belirtileri
hamile olmadan da yaşar ya! Gribi
bilmiyordum ama çok ağır geçiriyorum. O küçük ihtimale karşı da ilaç almadım . Bugün bat günüm . Çatlatma iğnesi geciktirir imiş inş gecikir ama hanile olduğum için olsun . Haydi hayırlısı ile hepimiz için

Hani bebek bekleyenler aynı belirtileri
hamile olmadan da yaşar ya! Gribi
bilmiyordum ama çok ağır geçiriyorum. O küçük ihtimale karşı da ilaç almadım . Bugün bat günüm . Çatlatma iğnesi geciktirir imiş inş gecikir ama hanile olduğum için olsun . Haydi hayırlısı ile hepimiz için
Bende çatlama iğnesi oldum ama maalesef tutmadı dün adet oldum.
İnşallah hayırlı haberlerle gel buraya yaz Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

Insallah hamilesindir cnm sabirsizlikla bekliyorum bizede haber ver
inşallah canım. Şimdilik vukuat çıkmadı , sakin beklemedeyim . Göğüslerim hassas , gribim bir de , çalışıyorum da. Pedimi ihmal etmedim , işte böyle . Sağ ol güzelim desteğin için

Son düzenleme:
Cnm bende bugun adet oldum 3 gun erken keldi kısmet evet
Bende bugün battan 2 gün erken Regl oldum. Rabbim biliyor ya içim rahatladı çok fazla ilaç antibiyotik içmiştim bu ay hastalıktan yeni yeni kurtuluyorum. İnşallah Mayıs ayı bizim için hayırlı olsun Haziranda bebiş haberleri paylaşalım :anneadayı::dua:

Kızlar benim de 9 mayıs bat günü. Ama hiçbir belirti yok. Ateşim sabah 36,4. Klomen kullandım bu ay. Adette geçikme yapar mı?

Bende bugün battan 2 gün erken Regl oldum. Rabbim biliyor ya içim rahatladı çok fazla ilaç antibiyotik içmiştim bu ay hastalıktan yeni yeni kurtuluyorum. İnşallah Mayıs ayı bizim için hayırlı olsun Haziranda bebiş haberleri paylaşalım :anneadayı::dua:
Insallah cnm cok istiyorum cok

Back
X