BAT a 3 gün kala gebelik testi

hulyatryki

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
57
19
8
31
Merhaba hanımlar sizlere danışmak istediğim bir konu var geçen günlerde de bu konu için post açmıştım adete 6 gün kala erken gebelik yapıp negatif gördüm ve bugün testi tekrarladım belirtilerden dolayı şuan 3 gün var adete bugünkü yaptığım gebelik testinde anında beliren ikinci silik çizgi oluştu iki tane yaptım bugün ikiside aynı şekilde silik ikinci çizgi oldu sizce bu durumda gebelik var mı geçen ay da birkaç gebelik testi yaptım hiç birinde ikinci silik çizgi olmadı çünkü

Sizde görebiliyor musunuz acaba

Eklentiler

• IMG_20230526_194413.webp
    IMG_20230526_194413.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 2.065
bu bana aşırı silik gelmedi açıkçası, bence bi kan verin
Kesinlikle resimde biraz belli oluyor evet ama elime alıp baktığımda burdaki resimden daha fazla şekilde görebiliyorum bende salı günü kan vereceğim inşallah pazartesi günü seçimlerden dolayı tatil olacağını düşünüyorum 😊

Görüyorum ama çok net değil. Yarın tekrarlayın bence.
Evet telefonumun kamerasından dolayı net çekim yapamıyorum bu kadarı oldu anca zaten adetime 3 gün var iki kere yapım bugün ikisinde de anında silik çizgi çıktı bı daha test. Değilde kan vermeyi düşünüyorum 😊

İnşallah vardır ya hepımızın gonlune gore versın allah benımde adetıme 4 gun var 1 haftadır aclık uykusuzluk gaz sancısı kasıkta agrı batma bugunde bel agrısı oldun dun bacaklarım sızlıyordu ıkı gundurde asırı gogus hassasıyetım var hatta 2 gun once yemekten mıdem bulandı test yaptım ilk boyle degıldı ama sonra baktıgımda ıkıncı cızgı sılıktı kuruma cızgısı olabılir mı ?

Eklentiler

• IMG_4890.webp
    IMG_4890.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 1.335
İnşallah vardır ya hepımızın gonlune gore versın allah benımde adetıme 4 gun var 1 haftadır aclık uykusuzluk gaz sancısı kasıkta agrı batma bugunde bel agrısı oldun dun bacaklarım sızlıyordu ıkı gundurde asırı gogus hassasıyetım var hatta 2 gun once yemekten mıdem bulandı test yaptım ilk boyle degıldı ama sonra baktıgımda ıkıncı cızgı sılıktı kuruma cızgısı olabılir mı ?
Valla bu kuruma çizgisi olayını anlamıyorum ben geçen ay 8 tane gebelik testi yaptım hiç birinde ne kuruma çizgisi nede Silik ikinci çizgi çıkmadı hep tek çizgi idi ama bu ay yaptım iki testte de anında beliren ikinci çizgi oluştu zaten bazı belirtiler için yapmıştım ben bata3 gün kala yaptım ikinci silik çizgi gördüm ertesi gün yani bu cumartesi kan verdim acilde 33.6 çıktı bugünde sağlık ocağında verdim 3 te çıkacak sonuç yani adet sancilari gibi değildi sağ kasıkta batma hissi ve rahimde iğne batması wardi göğüste hassasiyet War ucunda karıncalanma hissi aşırı derecede gaz ve mide yanma var sizde bence bir gebelik testi yapın kan verin rabbim hayırlı almayı nasip etsin inşallah 🤲😊

He ek olarak ben mide bulantısı yaşamıyorum henüz ama yemek yiyemiyorum acikiyorum ama ne yesem midem yanıyor gaz yapıyor inşallah sizde hayırlı haber alırsınız 🌸

Merhaba benimde adete 3 gün kala bugün test yaptığımda bu şekilde gördüm ama umudum yok diye bırakıp gitmiştim geldiğimde bu şekildeydi daha önceleri hiçbir zaman böyle görmedim
Sizce var mıdır

Eklentiler

• IMG_5139.webp
    IMG_5139.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 1.463
Merhaba benimde adete 3 gün kala bugün test yaptığımda bu şekilde gördüm ama umudum yok diye bırakıp gitmiştim geldiğimde bu şekildeydi daha önceleri hiçbir zaman böyle görmedim
Sizce var mıdır
War gibi canım adet günü testi tekrar yap istersen hem koyulaşma warmı onu görmüş olursun 😊 Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲

Amiin amiin umarım öyle olur çünkü hiç bir testte böyle görmemiştim :)
Benim gibi aynı 🙈bende geçen ay bı kaç kez yaptım test ama hiç birinde ikinci silik çizgi yoktu bu ay adete 3 gün kala yaptım silik çizgi gördüm iki tane yaptım bide ertesi gün de adete 2 gün kala kan wermistim 33.6 çıktı adet günü de tekrar verdim aile hekiminde onda da 58.6 çıktı ama aile hekimi buna gebelik diyemem dedi kadın doğuma git dedi bakalım ayın 5 inde randewu aldım gidicem umarım artış wardir betada erken öğrenmek de bu yönden sıkıntı oluyor insan stres yaşıyo walla War mi yokmu diye

Back
X