BAT a 3 gün kala gebelik testi

Benim gibi aynı 🙈bende geçen ay bı kaç kez yaptım test ama hiç birinde ikinci silik çizgi yoktu bu ay adete 3 gün kala yaptım silik çizgi gördüm iki tane yaptım bide ertesi gün de adete 2 gün kala kan wermistim 33.6 çıktı adet günü de tekrar verdim aile hekiminde onda da 58.6 çıktı ama aile hekimi buna gebelik diyemem dedi kadın doğuma git dedi bakalım ayın 5 inde randewu aldım gidicem umarım artış wardir betada erken öğrenmek de bu yönden sıkıntı oluyor insan stres yaşıyo walla War mi yokmu diye
Benimde önceki testlerde 1 gün sonra bile böyle çizgi görünmezdi bu sefer umutlandım
Sizinde inşallah bebişiniz tutunmuşturr stres yapmayın imkanınız varsa özelde acilde verseydiniz bi

Benimde önceki testlerde 1 gün sonra bile böyle çizgi görünmezdi bu sefer umutlandım
Sizinde inşallah bebişiniz tutunmuşturr stres yapmayın imkanınız varsa özelde acilde verseydiniz bi
Rabbim umudunuzu boşa çıkarmasın inşallah sizde hamilesinizdir inşallah 🤲özel hastane yok bulunduğum şehirde dewlet Hastanesi'ne gidicem mecburen amin inşallah 😊

Amiin amiin 🤲🙃
O zaman stres yapmadan beklersiniz inşallah 🤲🤲
🙂Keşke dün öyle bir stres yaptım ki aile hekimi yüzüne 58.6 çıkan beta değerine gebelik War diyemem dedi iyide zaten 30 günde bir regl olan biriyim yumurtlama 16 Sina falan denk geliyor yumurtlama günü korunmadan ilişki oldu zaten büyük ihtimalle o zaman tuttu henüz çok yeni bana göre bu beta değeri de normal dun bir kadın doğumcu ya denk geldim internette ona sordum oda cewapladi bu değere göre gebelik söz konusu ama kadın doğuma gitmeniz gerekir dedi aile hekimleri bu konunun eğitimini almadığı için size yardımcı olamazlar dedi rahatladım bu cewaptan sonra ki aile hekimimde dedi dün eğer gebelik warsa bize bildir dedi 🤭kendi de emin değil ki zaten ondan kadın doğuma git dedi

Merhaba benimde adete 3 gün kala bugün test yaptığımda bu şekilde gördüm ama umudum yok diye bırakıp gitmiştim geldiğimde bu şekildeydi daha önceleri hiçbir zaman böyle görmedim
Sizce var mıdır
Bence yarın tekrar lâ bendede aynı oldu adetine 3 gün var dün yaptım çok çok az slik çıktı tekrarlıcam

🙂Keşke dün öyle bir stres yaptım ki aile hekimi yüzüne 58.6 çıkan beta değerine gebelik War diyemem dedi iyide zaten 30 günde bir regl olan biriyim yumurtlama 16 Sina falan denk geliyor yumurtlama günü korunmadan ilişki oldu zaten büyük ihtimalle o zaman tuttu henüz çok yeni bana göre bu beta değeri de normal dun bir kadın doğumcu ya denk geldim internette ona sordum oda cewapladi bu değere göre gebelik söz konusu ama kadın doğuma gitmeniz gerekir dedi aile hekimleri bu konunun eğitimini almadığı için size yardımcı olamazlar dedi rahatladım bu cewaptan sonra ki aile hekimimde dedi dün eğer gebelik warsa bize bildir dedi 🤭kendi de emin değil ki zaten ondan kadın doğuma git dedi
Hadi hayırlısı sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🙂 Ben e reglime 6 gün kala kan testi verdim negatif umarım benim de pozitife döner 🙂

kızlar benimkine de bakabilir misiniz bata 2 gün var, sırasıyla birinci test 11.06 12.06 en alttaki az önce

Eklentiler

• Facetune_13-06-2023-01-26-17.webp
    Facetune_13-06-2023-01-26-17.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 466
  • Facetune_13-06-2023-01-26-17.webp
    Facetune_13-06-2023-01-26-17.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 377
Back
X