- 29 Temmuz 2022
- 30
- 14
- 3
- 34
- Konu Sahibi esperanza12
-
Canm ya)) ama henüz belli deilki benim kaset testde çıkmadı daha.öbüründe de cok silik şekilde beklemek cooook zooor
Benim de 3 gün var bende de akntı var silik de çıkti ama emin deilim daha testi de atyorm cnm bakBir de regl den önce bukadar beyaz akıntım olmuyordu bu hamilelik belirtsi olabilir mi lütfennn
Ben 4 5 gün önce öğrenmiştimKızlar selam
Bat a 3 gün kala erken veya kaset test ile öğrenen oldu mu yarın sabah yapsam mı acaba 3 gün kalıyor
Ben 2 aydır regle 3 gün kala kaset test yapıyorum doğru sonuç veriyor. İstersen kaset test yap bi. İlişki üzerinden 11 geçmiş yarın 12.gün o zaman varsa çıkarKızlar selam
Bat a 3 gün kala erken veya kaset test ile öğrenen oldu mu yarın sabah yapsam mı acaba 3 gün kalıyor
Benim de beyaz akintim baya oldu canim belirti olabilirBir de regl den önce bukadar beyaz akıntım olmuyordu bu hamilelik belirtsi olabilir mi lütfennn
Benim 2 gun kala aksam yaptigim halde cikmistiKızlar selam
2 gun kala aksam boyle cikmistiKızlar selam
insallah vardır kuzummmBenim de 3 gün var bende de akntı var silik de çıkti ama emin deilim daha testi de atyorm cnm bak
ne güzel canım ya bende cok merak ediyorum bir belirtin var mıydı peki2 gun kala aksam boyle cikmisti
canım insallah vardır yaBenim de 3 gün var bende de akntı var silik de çıkti ama emin deilim daha testi de atyorm cnm bak
InşAllah hamileyizdir canm takma kafana diycem ama ne mümkün..benim de icim icimi kemiriyo resmencanım insallah vardır ya
Benim belirti diyebilecegim gaz sancilarim oldu cok bide tam yerlesme gunu sag tarafim pit pit pit segirdi boyle bi yarim dakika falan sag taraftan yumurtlamistim zaten bide beyaz akintim cokne güzel canım ya bende cok merak ediyorum bir belirtin var mıydı peki
benim de aynen öylee sabah yapim madem biInşAllah hamileyizdir canm takma kafana diycem ama ne mümkün..benim de icim icimi kemiriyo resmen
bende de oldu bunlar aslında ama hic bilemiyorum iste ya regl belirtisi de gibi geliyoBenim belirti diyebilecegim gaz sancilarim oldu cok bide tam yerlesme gunu sag tarafim pit pit pit segirdi boyle bi yarim dakika falan sag taraftan yumurtlamistim zaten bide beyaz akintim cok
Belli olmuyo iste kan vermesem bende yok derdim belki, insallah vardir hayirlisiylabende de oldu bunlar aslında ama hic bilemiyorum iste ya regl belirtisi de gibi geliyo
Yap bakalm bi atarsn buraya da..inşAllah çıkar cizgi.ben de yarn yapcam yinebenim de aynen öylee sabah yapim madem bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?