BAT a 4 gün kala pozitif. Kızlar yardım

Amin kuzum 🤲🏻🌺Ayyy maşallah canım benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al🤗🤗benimki çıkmadı daha doğrusu sisteme atmadılar daha inşallah benimde pozitif çıkar 🤲🏻🌺🌺
Teşekkür ederim canım 🥰🥰 hadi inşallah senin de güzel haberini bekliyorum inşallah seninki de güzel bir değer çokta. Yaz çıkınca 🌺 🌺 🌺

Teşekkür ederim canım 🥰🥰 hadi inşallah senin de güzel haberini bekliyorum inşallah seninki de güzel bir değer çokta. Yaz çıkınca 🌺 🌺 🌺
Çıkmış kuzumda laboratuvarı aradım telefonda söylemiyorlar biliyosun yarın aile hekimliğinden alırsınız sonucu bi sorun yok çalışılmış çıkmış sonucunuz dedi yarını bekleyecem mecbur

Teşekkürler kuzular bende öyle biliyorum ama doktor illa yumurtlamadan sonra 14 gün geçecek diyordu 11 i olarak bekliyordum o yüzden . Sata göre 6 ağustostu 5 inde oldum
Belki yanlış anlamışsındır. Mesela düzenli adet görenler satın ilk gününden itibaren saydığında 14 gün sonra yumurta oluşmaya başlar. Belki bunu anlatmaya çalışmıştır da karışık anlattıysa sen yanlış anlamış olabilirsin. Sonuç itibariyle yumurtlama adet döngüsüne göre hesaplanır. Adet döngüsü yumurtlama göre değil. Yumurtladığın günü bilemezsin ama adete göre hesap edebilirsin.

Belki yanlış anlamışsındır. Mesela düzenli adet görenler satın ilk gününden itibaren saydığında 14 gün sonra yumurta oluşmaya başlar. Belki bunu anlatmaya çalışmıştır da karışık anlattıysa sen yanlış anlamış olabilirsin. Sonuç itibariyle yumurtlama adet döngüsüne göre hesaplanır. Adet döngüsü yumurtlama göre değil. Yumurtladığın günü bilemezsin ama adete göre hesap edebilirsin.
Yok yok direk bat 11 Ağustos dedi hatta ben 6 Ağustos dediğim de adet yumurtlamayla doğru orantıda olmalı dedi . 11 inde bekliyoruz dedi bende şaşırdım gününü sekmez çünkü benim 28-29 günde bir olurum

Aaaa meslektaşım kız bende laboratuvar teknikeriyim 😍🥰🥰aynen kuzum özel hastane de olsa böyle bişey yapılmıyorda devlet olunca takmıyorlar aynen dilüsyona felan gitse neyse hadi 2 saat olsun çıkıyor sonuç ben laboratuvardakilerin suçu olduğunu düşünmüyorum onlar gönderiyordur sisteme ama işte o aradaki sistemler sıkıntılı ama sabahtan beri çatladım iyice sen ne zaman dır bebiş istiyorsun bana 2 yıl oldu 2 yıldır her ay test al kan ver test yap kan ver yıldık eşime demeden pozitifse sonuç süpriz yapacaktım güya bugün oda böyle oldu valla
Sonucunu öğrendin mi canım ?

Back
X