Kızlar pozitif mi acilll

Çok şükür gören biri sonunda regl olmadım daha en çok o Umut veriyor ama herkes yalancı pozitif çıkarıyor bu marka demiş bebetime marka
Hiç bilmiyorum canım erken gebelik testi alsana p express mi markayı tam bilmiyorum yurt dışında yaşıyorum o doğru çıkarıyor diyo benimde bugün adet günüm bende olmadım ama yapmadım bı kaç gün geçsin öyle dedim ama çizgiyi gördüm hatta bı arkadaşım attı çizgi yok dedi bana var hamilesin dedim inanmadı bı kaç gün sonra düşük yapti o kadar testlere aşina oldum ki en ufak çizgiyi görebiliyorum

Prediktor early şimdi baktım bunu çok söylüyor burdakiler doğru sonu veriyor diye

Ben bu kaç gün bekleyip direk kan vermeyi düşünüyorum testlerle kafayi yicek gibi oluyorum tam seviniyoruz yalancı pozitif vs oluyor
İnşallah hamilesindir dualarım seninle haber verirsin bende bekleyecem bugün adet günüm olmadım sabredersem 1 test alıp yapacam çıktı çıktı çıkmadı olmassam adetin 10.gunu giderim hastaneye

Bence dene askim bende nasıl olsa negatif çıkacak diye yaptım ve sonuç silik çizgi aslında bat günü ve ilk idrarla sabah yapmadığımi düşünürsek bu kadar silik çıkması normal gibi geliyor bana
İnşallah hamilesindir dualarım seninle haber verirsin bende bekleyecem bugün adet günüm olmadım sabredersem 1 test alıp yapacam çıktı çıktı çıkmadı olmassam adetin 10.gunu giderim hastaneye

Bence dene askim bende nasıl olsa negatif çıkacak diye yaptım ve sonuç silik çizgi aslında bat günü ve ilk idrarla sabah yapmadığımi düşünürsek bu kadar silik çıkması normal gibi geliyor bana
Bekleyecem biraz ya stres olmak istemiyorum normal silik çıkmadı ya

Back
X