Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç bilmiyorum canım erken gebelik testi alsana p express mi markayı tam bilmiyorum yurt dışında yaşıyorum o doğru çıkarıyor diyo benimde bugün adet günüm bende olmadım ama yapmadım bı kaç gün geçsin öyle dedim ama çizgiyi gördüm hatta bı arkadaşım attı çizgi yok dedi bana var hamilesin dedim inanmadı bı kaç gün sonra düşük yapti o kadar testlere aşina oldum ki en ufak çizgiyi görebiliyorum
İnşallah hamilesindir dualarım seninle haber verirsin bende bekleyecem bugün adet günüm olmadım sabredersem 1 test alıp yapacam çıktı çıktı çıkmadı olmassam adetin 10.gunu giderim hastaneye
Bence dene askim bende nasıl olsa negatif çıkacak diye yaptım ve sonuç silik çizgi aslında bat günü ve ilk idrarla sabah yapmadığımi düşünürsek bu kadar silik çıkması normal gibi geliyor bana
İnşallah hamilesindir dualarım seninle haber verirsin bende bekleyecem bugün adet günüm olmadım sabredersem 1 test alıp yapacam çıktı çıktı çıkmadı olmassam adetin 10.gunu giderim hastaneye
Bence dene askim bende nasıl olsa negatif çıkacak diye yaptım ve sonuç silik çizgi aslında bat günü ve ilk idrarla sabah yapmadığımi düşünürsek bu kadar silik çıkması normal gibi geliyor bana