Bat a 6 gün kala idrar testi

eecemyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
31
24
3
32
Herkese merhaba. Son adet tarihim 23 Şubat adet dongüm düzenli 29 gunde bir olurum. Adet takvimine göre 10 mart yumurtlama günü. 12 martta kahverengi lekelenme oldu ve 3 gün sürdü. Suan adetime 6 gün var bugün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı erken mi davrandim ah bu ümit:(

Bence gününü bwkle erken olabilirr daha 5 gün var Bata

Canim takvimler doğru sonuc vermiyor cogu zaman mesela benim yanlış gösteriyordu 14.gun diyordu takvim ama ovulasyon takibi yaptığımda 17. Gun yumurtlama oldu. Takvime cok guvenme derim cok yanıltıyor.
Belki o akıntı yumurta çatladığı icindir belki de yerlesme kanamasi ama cok erken henuz idrarda çıkması icin gününü bekle mutlaka.
Inşallah gonlune gore hayırlısı olsun..

Çok teşekkürler. Ben ovulasyon testi kullanmadım önerdiğin iz test var mı bu ayda olmazsa alayım diyorum da

Çok teşekkürler. Ben ovulasyon testi kullanmadım önerdiğin iz test var mı bu ayda olmazsa alayım diyorum da
Inşallah gerek kalmaz arkadaşım ama ben laboquick marka kullandım bilinçli ilk kullanimda gebe kaldım cok şükür Rabbime nasip etti. Ilk kullandigimi bilincsizce kullanmıştım uygulamıştım utmamıştı.

Back
X