Bat a 7 gün kala kasıkta seyirme

Sadoline

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
359
252
303
42
Kızlar Ekim 23 bat tarihim 3 gün önce sol yumurtalık tarafında seğirme oldu baya hissedilir şekilde biraz araştırdım hamilelik başlarında oluyormuş sizin bir bilginiz varmı testte şuan bişey çıkmadı hala 5 günüm var 1 yıldır deniyorum bu ay umudum vardı ama testte çıkmadıkça kaybediyorum umudumu biliyorum henüz erken ama bir umut işte

Adetiniz gecikince test yapın şimdiden üzmeyin kendinizi boşuna adet gelene kadar ümit vardır

Seni asla üzmek istemiyorum ama bedenini dinleme lütfen o seyirme bende cok oluyor hic birsekilde gebe kalmadim ins birgünn..🙏 öyle hikayeler biliyorumki arkadaslarimdan aklin donar mesela örnegin hic belirtisi olmadan 4 aylik ken gebeligini ögrendi bu sadece 1 tanesi 😃 kulagini bedenine verdikce stress olursun ..hayirlisi🍀🧿

seğirme ne demek tam anlamadım ama çok istediğiniz için belirti arıyorsunuz gibi geldi. biraz akışına bırakmayı deneyin, vaktinizi farklı şeylere ayırın adet günü gelince olmazsanız da test yaparsınız. psikolojik olarak kendinizi bitirecek şekilde stres yaşamanın gebeliğe faydası yok.

Back
X