BAT a bir hafta kala test yapsam,doğru sonuç alır mıyım?

aleysa

hoşgeldin dünyam :-)
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
1.596
1.470
248
Meraktan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım,sizce bat a bir hafta kala test yapsam ne kadar doğru sonuç alırım?

benim bat 19 ekimdi 2 gün nce yaptım negatif 1 gün kala yaptım yine negatif bekledim 1 gün geçince idrar çok silik çıktı yani gününüzü bekleyin kızlar moraller bozulmasın en doğrusu adet gecikmesi yaşamak ve kan testi yaptırmak inşallah hamilesinizdir:):):):)

canım cok teşekkurler bilmiyorum yumurtlama donemınden sonra kasıklarımda batma oluyo bişey yıyemıyorum sureklı bas agrım var idrar testi alayım diye dusunuyordum

canım cok teşekkurler bilmiyorum yumurtlama donemınden sonra kasıklarımda batma oluyo bişey yıyemıyorum sureklı bas agrım var idrar testi alayım diye dusunuyordum

çookk erken cnm bekle negatif çıkarsa gerçekten üzüleceksin bak

canım birde bu bat gunleri için hangi siteyi kullanıyorsunuz

azıcık daha bekleyın bence. uzulmemıs olursun.varsada gozukmeyebilir cunku.

sağolun kızlar, tamam bekleyeceğim azcık daha :) Ne olur durdurun beni :)

Bacim yumurtladigin gunu kesin biliyor ise...
En erken yumurtladiktan 9 gun sonra ogrenebiliyorsun...
Yani adete 5 gun kala....
Ben adete 6 gun kala yaptigimda cikmamisti ama 5 gun kala yaptigimda cikmisti simdi oglum 5.5 aylik darisi basina ♥♥♥

allah razı olsun amiiiinnnnn inşallah darısı başımıza. sağlıklı sıhhatli minnacık bi oğlum olsa benimde daha ne isterim Allahtan

bu forum yüzünden bat a kadar izin alıcam artık:) izin alayımda evde işle güçle ilgilenirim en azından, burda pc başında zaman geçmiyor

ben batıda hesaplayamadım telefonda baska cıkıyo ınterntte baska

13 ağustos 7 eylül 5 ekim karıştı bu ara ya dengem :S bu ay 1 inde gelmesi lazım döngüm 27 gün

:) benim geçen ay adetimin başladığı gün 30 eylüldü, bu ayda 30 ekimde bekliyorum ama benim genelde gecikir, gecikse de artık umutlanmıyorum. artık bende forumda gebelik bölümüne girdiğimde ilk satırdaki ''Duruyu:Ben de Hamileyim'' bölümüne ve Adım Adım Hamilelik bölümlerine girmek istiyorum yaaa

benim hiç değişmez canım gunum bi kimyasal gebelikl yaşadım o zaman daha iyi anladım ki ben artık cidden anne olmak istiyorum rabbim bizede nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…