- 13 Temmuz 2016
- 98
- 66
- 3
- 30
- Konu Sahibi aybukegok16
Kızlar cok sabırsızım herhalde size sorum olucak kanda ortaya cıkarmı gebelik 9 gün var bat ıma tecrubesi olan varmı erken ögrenen nasıl ögrenebilirim yardımm lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaha benimde 9gun var ayni günuz sanirim bende cok sabirsizimda cok erken olur heralde 4gun kala yapsak kanda cikar bazen gec dollenme oluyor cunki bende asiri sabirsizim bugun acahip halsizim hep yatiyom kasiklarimdada batma var sende ne var ne yok???
Ayy güzel haberi ben vereyim sanaa ben ilk hamile kaldıgımda bilmiyodum işe girdim tabi röntgenede girmiştim işin ilk üc günü biseyim yoktu 4 günü koltuk altımdan gögsüme kadar agrı hissettim kollarımı pek kaldırmk bile istemiyodum megersem hamileymişim kimyasl gebelik düsük yaptım neyse sana simdidrn hayorlı olsun diyimm ben :-DYa kızlar selam inşallah şüpheler doğrudur ya hiç duydunuz mu etrafınızda normal de göğüs ağrısı olur ben hiç böyle ağrı yaşamadım koltuk altından yanlara doğru böyle ucuna kadar dokununca felaket acıyo bata dört gün var altı aydır deniyoruz bizde nolur bizi de sevindirsin rabbim
Iliskiden 6 gün sonra kanda çıkıyor
Ay beni nasıl mutlu ettin anlatamam ondan mıdır ya diyorum hani adete yakın onun belirtisi takma ama böyle sabahları zaten ağlayacak gibiydim sana da üzüldüm ama olsun nasip değilmiş üzülme arkadaşım allahım zamanını biliyor hakkımızda hayırlısı olsun umarım senin dediğin gibi adet değil gebelikteydir olursa yazarım burdan ama adeti beklicem zaten olmazsam kan da baktırırım inş olmm yaAyy güzel haberi ben vereyim sanaa ben ilk hamile kaldıgımda bilmiyodum işe girdim tabi röntgenede girmiştim işin ilk üc günü biseyim yoktu 4 günü koltuk altımdan gögsüme kadar agrı hissettim kollarımı pek kaldırmk bile istemiyodum megersem hamileymişim kimyasl gebelik düsük yaptım neyse sana simdidrn hayorlı olsun diyimm ben :-D
Ay inşallah dediğin gibi olur emin ol hemen buraya yazıcam inşallah Allah Ümit ettiğimiz şeyleri boşa çıkartmasın beni de benim gibi bekleyen herkese tez zamanda sevindirsin inşallahVala idrar testi bile yapsan cıkar sanırsam ama aynı belirtileri ben yasadım ve hamileydim oyuzden sana kesin hamile gözüyle bakıyorumm) Rabbim banada nasip etsin bende gögüs agrısı yok simdilik hamile degilim diye korkuyom vala
Ya korkum o Can'ım yani adet belirtisi gibi geliyor İnsan sonrası çok üzülüyor ha olurdu ama bu kadar ağrı hiç olmadı daha önce inş bu defa yanılmam bu ağrı psikolojik de olamaz İnan'ın ay içinde aklıma gelmiyor ama adete yakın bu belirtiler olunca acaba mı diyorum kendi kendime bakalım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah dört gün var bakalım gelen giden olmazsa bi test yaparımBence 6 gün öncesi testlerinden yapmalısın ama bir müddet daha sabretmek gerekecek. Benimde 9 günüm var sabretmek zor ancak hayal kırıklığına uğramak var sonunda o yüzden beklemelisiniz :)
Ya korkum o Can'ım yani adet belirtisi gibi geliyor İnsan sonrası çok üzülüyor ha olurdu ama bu kadar ağrı hiç olmadı daha önce inş bu defa yanılmam bu ağrı psikolojik de olamaz İnan'ın ay içinde aklıma gelmiyor ama adete yakın bu belirtiler olunca acaba mı diyorum kendi kendime bakalım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah dört gün var bakalım gelen giden olmazsa bi test yaparım![]()
Amin İnşallah. Bende tık yok. Başta psikolojik olarak tüm atakları geçirdim negatif çıkınca akıllandım :) şimdi bu ay değişik şeyler hissediyorum gazdır diyip geçiyorum :)) Rabbim nasip eder İnşallah. Birde neye göre yumurta hesabı yapıyorsunuz. Ben bi aplikasyon indirdim ilk ay pek tutturamadım sanırım. Şimdi Regl bitiminden sonra 2 günde bir devam ediyorum :)Ya korkum o Can'ım yani adet belirtisi gibi geliyor İnsan sonrası çok üzülüyor ha olurdu ama bu kadar ağrı hiç olmadı daha önce inş bu defa yanılmam bu ağrı psikolojik de olamaz İnan'ın ay içinde aklıma gelmiyor ama adete yakın bu belirtiler olunca acaba mı diyorum kendi kendime bakalım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah dört gün var bakalım gelen giden olmazsa bi test yaparım![]()