Bat a son 9 gün kala gebelik ögrenebilirmiymmm

Kızlar bisey sorucam Gögüs de agrısı olmayıpta hamile olanlar varmı bende hic agrı yok hamile degilim sanrm olması lazım 1 hafta var adetime off ya deglm benn bence

Kızlar bisey sorucam Gögüs de agrısı olmayıpta hamile olanlar varmı bende hic agrı yok hamile degilim sanrm olması lazım 1 hafta var adetime off ya deglm benn bence
E Can'ım benimkiler felaket ağrıyo ne fark eder ki adet belirtisi sabah test yaptım sonuç negatif ağrıların olup olmamasına takılma bak ben şunu anladım ve söylüyorum gerçekten adet gecikmesi olmadan kimse ben hamileyim dememeli hepsi yanıltıcı sonra yıpranıyoruz bana kalsa test bile yapmazdım ama 25 yaşındayım hiç böyle ağrımadık için şüphe ettim yaptım ama pişman oldum adetim e iki gün var bekledeymişim ama hayırlısı yine de Şen'de takılma adetin geçtikten sonra belirtiler çıkar ortaya ondan öncesi sadece adet habercisi

Dogru soyluyosun kendime söz vericem ve adet günümü beklicem test felan yapmıcam yoksa kafayı yicem yoksa kesin yok oldugunu bilsem meraklanmam akısına bırakcam deli gibi oldum bu ne boyle

Zor değil vallahi biz takıntı yapıyoruz bi arkadaşım var eçen ay düşündü şimdi hamile şans işi kısmet işi Allah ol derse ilk sefer istemese bin kez dene boşa rabbim istemeli sesimizi duysun nasip etsin dua dan başka ne gelir ki elden tatlım bol bol dua edelim

Kızlar benim karnımın alt kısmında batma var ara ara vuruyo belime vuruyo adetıme üç dört gun var daha

Kızlar kendinize iyi bakın 1 hafta sonra gircem sayfaya takip etmicem hergün güzel haberlerinizi bekliyorum akısına brakcam bende

Adet olucaksam olayım da bu ağrı geçmiyor ya göğüslerim çok şiş ve acıyo yani ben hiç böyle olmadım test. De kafamı karıştırdı iki tane yaptım negatif üç gün var ama yanılma payı var mı sizce ya kendimi hamile gibi de hissediyorum teste hiç inanmak da istemiyorum ama ne biletim kızlar adet gününü bekleyelim bakalım nolcak:dua:

Kızlar cok sabırsızım herhalde size sorum olucak kanda ortaya cıkarmı gebelik 9 gün var bat ıma tecrubesi olan varmı erken ögrenen nasıl ögrenebilirim yardımm lütfen
Benim arkadasim 2 hafta once adetine 8 kala ogrendi. Ana tabii herkeste cikmiyor. Adetten 4 gun one erken test yapin. Eger sonra yapmak isterseniz normal erken olmayandan. Tabii en sagliklisi kandan baktirmak. Birde 2 adet arasi uzunmu? Arkadasimin dongusu 36 gundu yani normalden bi tık fazla.

Adet olucaksam olayım da bu ağrı geçmiyor ya göğüslerim çok şiş ve acıyo yani ben hiç böyle olmadım test. De kafamı karıştırdı iki tane yaptım negatif üç gün var ama yanılma payı var mı sizce ya kendimi hamile gibi de hissediyorum teste hiç inanmak da istemiyorum ama ne biletim kızlar adet gününü bekleyelim bakalım nolcak:dua:
Canım sonuc ne cıktı gelişme varmı

Mrb hanimlar son adet tarihim 24 eylul du daha adetime 4 gun var ve kan tahlili yaptrdim 5.38 cikti hamilemiyim deger normalmi acaba

Canım sonuc ne cıktı gelişme varmı
Var canım yazdım ya ben adet oldum tam günümde hiç şaşmadı bana akıl verir misin şimdi altı ay oldu deniyorum sizce doktora gitsem mi yoksa iki üç ay daha bekleyip öyle mi gitsem çok kararsızım eşim acele ediyorsun Diyo bekle oluruna bırak olmazsa üç ay daha gidelim diyor arada kaldım yaşım 25 bu arada

bat 24 ya da 25 ekim yarın yumurta çatlayı tam 10. gün gebelik testi yapsam bisiler çıkarmı ki

Adete daha 9 gün var ise yumurtlama donemi olmuyor mu :KK46:

Back
X