- 13 Temmuz 2016
- 98
- 66
- 3
- 30
- Konu Sahibi aybukegok16
Kızlar bisey sorucam Gögüs de agrısı olmayıpta hamile olanlar varmı bende hic agrı yok hamile degilim sanrm olması lazım 1 hafta var adetime off ya deglm benn bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E Can'ım benimkiler felaket ağrıyo ne fark eder ki adet belirtisi sabah test yaptım sonuç negatif ağrıların olup olmamasına takılma bak ben şunu anladım ve söylüyorum gerçekten adet gecikmesi olmadan kimse ben hamileyim dememeli hepsi yanıltıcı sonra yıpranıyoruz bana kalsa test bile yapmazdım ama 25 yaşındayım hiç böyle ağrımadık için şüphe ettim yaptım ama pişman oldum adetim e iki gün var bekledeymişim ama hayırlısı yine de Şen'de takılma adetin geçtikten sonra belirtiler çıkar ortaya ondan öncesi sadece adet habercisiKızlar bisey sorucam Gögüs de agrısı olmayıpta hamile olanlar varmı bende hic agrı yok hamile degilim sanrm olması lazım 1 hafta var adetime off ya deglm benn bence
Benim arkadasim 2 hafta once adetine 8 kala ogrendi. Ana tabii herkeste cikmiyor. Adetten 4 gun one erken test yapin. Eger sonra yapmak isterseniz normal erken olmayandan. Tabii en sagliklisi kandan baktirmak. Birde 2 adet arasi uzunmu? Arkadasimin dongusu 36 gundu yani normalden bi tık fazla.Kızlar cok sabırsızım herhalde size sorum olucak kanda ortaya cıkarmı gebelik 9 gün var bat ıma tecrubesi olan varmı erken ögrenen nasıl ögrenebilirim yardımm lütfen
Canım sonuc ne cıktı gelişme varmıAdet olucaksam olayım da bu ağrı geçmiyor ya göğüslerim çok şiş ve acıyo yani ben hiç böyle olmadım test. De kafamı karıştırdı iki tane yaptım negatif üç gün var ama yanılma payı var mı sizce ya kendimi hamile gibi de hissediyorum teste hiç inanmak da istemiyorum ama ne biletim kızlar adet gününü bekleyelim bakalım nolcak![]()
hamilesin canım tebrikler 2 gün sonra tekrarla mutlaka testiMrb hanimlar son adet tarihim 24 eylul du daha adetime 4 gun var ve kan tahlili yaptrdim 5.38 cikti hamilemiyim deger normalmi acaba
Tsk ederim tekrardan yapicam ins yukselir degerhamilesin canım tebrikler 2 gün sonra tekrarla mutlaka testi
insallh canımm sağlıcakla kucana almayıda nasip etsinTsk ederim tekrardan yapicam ins yukselir deger
Var canım yazdım ya ben adet oldum tam günümde hiç şaşmadı bana akıl verir misin şimdi altı ay oldu deniyorum sizce doktora gitsem mi yoksa iki üç ay daha bekleyip öyle mi gitsem çok kararsızım eşim acele ediyorsun Diyo bekle oluruna bırak olmazsa üç ay daha gidelim diyor arada kaldım yaşım 25 bu aradaCanım sonuc ne cıktı gelişme varmı