- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi eskidendi_o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep ediyorum, sürekli de ederim de şimdi bende bi inanamama, bi emin olamama durumu var.hayırlı olsun canımmm
darısı bize inşallah dua et bizede
bende bugün gideyim kan testi için.çünkü bariz görüyorum ikinci çizgiyi, kendimi çimdikliyorum yine görüyorum :)bende adetimden birgün önce test yaptıgımda böyle çıkmıştı ertesi günde kan testi yaptırdıgımda 340 larda çıkmıştı :) ve suanda 6 haftalık hamileyim inş. :)sizide tebrik ederim :)
sağlık ocağına gitmeyeyeim çünkü evlendim aile hekimliğim başka yerde kaldı, taşıma işlemleri de yapmadım henüz. Adet bugün olmam gerekiyor.Sabah kalktım neden bilmiyorum bu testi yaotım, çizgiyi görünce ne yapıcam ben şimdi durumu gelişti.Özel hastaneye gideyim de oraya da hangi bölüme giricem ne diyeceğim hiç bilmiyorum pfffsaglık ocağına gidersen saat 10 a kadar gitmen lazım hastanede de sıra bulman. adet gunun geçtimi?
Hayırlı olsun hamilesiniz :) sağlık ocağına gidemeyecekseniz özel hastaneye gidin ve gebelik şüpheniz olduğu tahlil yaptırmak istediğinizi söyleyin yardımcı olurlar..Eki Görüntüle 1830343 şimdi hemen acilen koşarak burdan uzaklaşıp kan testi mi yaptırmalıyım? bilemedim.
şaka gibi :) Çok teşekkür ediyorum. ben hemen gideyim de acaba mı fln silinsin aklımdan.Hayırlı olsun hamilesiniz :) sağlık ocağına gidemeyecekseniz özel hastaneye gidin ve gebelik şüpheniz olduğu tahlil yaptırmak istediğinizi söyleyin yardımcı olurlar..
Tabiki gidin zaten idrarda çıkmış kanda hayli hayli çıkar. Bugün kanı da halledin ve akşama eşinize güzel bir sürprizle müjde verin derimşaka gibi :) Çok teşekkür ediyorum. ben hemen gideyim de acaba mı fln silinsin aklımdan.
sağlık ocağına gitmeyeyeim çünkü evlendim aile hekimliğim başka yerde kaldı, taşıma işlemleri de yapmadım henüz. Adet bugün olmam gerekiyor.Sabah kalktım neden bilmiyorum bu testi yaotım, çizgiyi görünce ne yapıcam ben şimdi durumu gelişti.Özel hastaneye gideyim de oraya da hangi bölüme giricem ne diyeceğim hiç bilmiyorum pfff
Tebrikler :)Eki Görüntüle 1830343 şimdi hemen acilen koşarak burdan uzaklaşıp kan testi mi yaptırmalıyım? bilemedim.
tebrikler canım çok mutlu oluyorum böyle pozitif testleri görünce :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsunEki Görüntüle 1830343 şimdi hemen acilen koşarak burdan uzaklaşıp kan testi mi yaptırmalıyım? bilemedim.
canım çok teşekkür ederim. Bana burayı öğreten insan :) bilmediğim şeyleri anlatıvermiştin.Gittim verdim kan. öğleden sonra mail yollayacaklar bakalım.hayırlısıtebrikler canım çok mutlu oluyorum böyle pozitif testleri görünce :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun
vakit kaybetmeden kan ver bence![]()
yok canım Bursa'lıyım ben.Sağol yardımın için.Gittim burda özel bi hastane verdim kan, sonuç öğleden sonra mail yollayacaklarmış.Sanirim mersinlisin
Yenisehir , duygu tip a gidersen direk kan testi baktirabiliyorsun. Yenisehir 20 , duygu tip 30 tl bir saat icinde de cikiyor. Tebrikler![]()
koşarak çıktım işyerinden, olay mahallinden uzaklaştım :) Efendi gibi girdim hastane içeri verdim 2 dklık işmiş.Öğleden sonra atacaklar mail, baktım mailden bir şey anlamıyorum yine çıkar giderim.Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.Tebrikler :)
Kesinlikle koşarak kan vermeye gitmelisin hala duruyormusun idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar ben bat ın ilk günü yapmistim bundan çok daha belirsiz çıkmıştı ve hamileyim :)
Sağlık ocağına misafir olarak muayene olabiliyorsun benim de aile hekimim ailemin olduğu yerde hala