bat bugün :) testim de resimde

hayırlı olsun valla baştan sona okudum merakla ve hamile olduğunu okuduğumda kendim kadar sevindim. Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.
çok saolun, teşekkür ederim.İdrak etmekte zorlandım ama ismini bile koydum şimdi, mercimek oldu kendisi :) Çok değişik duygular, çok yabancısıyım boyna okuyorum bişeyler :)

çok saolun, teşekkür ederim.İdrak etmekte zorlandım ama ismini bile koydum şimdi, mercimek oldu kendisi :) Çok değişik duygular, çok yabancısıyım boyna okuyorum bişeyler :)
zaten doktora gittiğinizde o isim koyacak, bizimkine de başta mercimek dedi sonra fasulye:KK46:daha başındasınız ne güzel duygular bekliyor sizi. hele o ilk kalp atışının sesini duymak. mucizenin ta kendisi:nazar:

herkese tekrar teşekkür ederim.Çok değişik bir duyguymuş.Benimle meraklandınız, hatta benden daha fazla heyecanlanıp sonucuma sevindiniz.Var olun hepiniz.Rabbim dileyen, arzu eden, isteyen herkese bu anları yaşatsın.

Canım sanırım seninle aynı zamanlarımız. Bende çarşamba günü gittim değerim 470 idi. Doktor 20 mayısta gel dedi. Merakla o günün gelmesini bekliyorum. İnşallah keseyi görebilir. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :anne:

Canım sanırım seninle aynı zamanlarımız. Bende çarşamba günü gittim değerim 470 idi. Doktor 20 mayısta gel dedi. Merakla o günün gelmesini bekliyorum. İnşallah keseyi görebilir. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :anne:
aaa sanırım. Sat'a göre 29 günlükmüş benim mercimek :) Hcg de 432 yükselmiş ilkinde 171 idi. Çok iyi böyle aynı zamanlarda insanların olması, gelişimleri takip ederiz beraber.20 mayısta keseyi görelim bakalım, inşaallah sorunsuz ilerleriz.

aaa sanırım. Sat'a göre 29 günlükmüş benim mercimek :) Hcg de 432 yükselmiş ilkinde 171 idi. Çok iyi böyle aynı zamanlarda insanların olması, gelişimleri takip ederiz beraber.20 mayısta keseyi görelim bakalım, inşaallah sorunsuz ilerleriz.

Benim ilkinde 47 idi. Dedim yine kimyasal mı acaba. Çok şükür değil. Gelişmeleri yazalım yardımcı olalım birbirimize. Güzel paylaşımlar oluyor bu şekilde :)

Kızlar çok olmuş sizler yazalı ama baştan sona kadar okudum ve merak ettim şuan ki durumunuzu. Nasılsınız bebekleriniz doğmuştur. =)

Back
X