• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Y
Yok canım bi propolis arı sütü bal karışımı var,
Bir de ayrı arı sütü aldım aynı yerden Onunda soğuk gelmesi lazımmış zaten bozuluyormuş sitesinde günde yarım çay kaşığı diyor ama yenilecek gibi değil
Propolis arı sütü bal karışımı da çok kötüydü ama onu atlattım bunu atlatamıyorum atamıyorum da çok pahalı kendim balla karıştırsam olur herhalde bal koruyormuş zaten onu
Aynen canım balla karıştır benimki de öyle çünkü hepsi karışık ama tadı kötü her şekilde zor yiyoruz eşimde bende 😮‍💨

Aaa yapmaz o zaman ya daha 4 gün oluyor çünkü ama 7 gün dolunca yaptırırm ben kendim kaç olması gerekiyor peki? 🤔
Canım adetin 21. Günü yapıyolar o testi sonucuna göre yumurta çatlamış mi diye anlasiliyo değer yüksekse yumurtanın kaliteli olduğunu gösteriyormuş benim 43 falan çıkmıştı hamile değildim ama en azından kaliteli bi yumurtanın çatladığını öğrenmiştim değerin 15 üstü olması çatladığını gösteriyordu sanırım

Canım adetin 21. Günü yapıyolar o testi sonucuna göre yumurta çatlamış mi diye anlasiliyo değer yüksekse yumurtanın kaliteli olduğunu gösteriyormuş benim 43 falan çıkmıştı hamile değildim ama en azından kaliteli bi yumurtanın çatladığını öğrenmiştim değerin 15 üstü olması çatladığını gösteriyordu sanırım
Doktor isterse yaptırırm bende o zaman bakalım duruma göre artık hep meraktan yaptırıyorum ama boş çıkıyor 🥲

Back
X