• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat 5 Eylül sabah 11 gibi kahverengi akıntım gelmiş çamaşırıma bulaşmış sonra hiç gelmedi bende adetim basliyor diye yarına randevu aldım doktorla görüşecem adetim tam sokulurse hormon testi yaptırmayi düşünüyorum sonra bu ay klomen kullanacam maddi açıdan da bu ay biraz sıkıntıdayim aşılama yaptiramayacam klomeni kullanmamın sebebi yumurta gelişimini öğrenmek eğer gelişim iyi olursa aşılama da iğne yerine hap kullanırım diye bir yandan da 3 gün varken kahverengi akıntı canımı sıktı devamı gelmedi genellikle sokulurdu karın ağrım var ara ara
Daha önce hiç böyle adet öncesi akıntı gelmiş miydi?

bende test yaptım kan testinin sonucu 2.0 kocaman bir negatif kızlar aklımda hani eskiden kasık kaldırma işlemleri varmış onu yaptırcam allahın izniyle ne eşimde nede bende sorun yok anlamadım gitti neden tutmuyor

Regl gününü bekle bazen çıkmayabilir .benimde ağrılarım aynı şekilde . Rabbim hayırlısi ile nasip etsin inşallah hepimiz bekliyoruz bol bol dua edelim.bu ay olmazsa umudumuz hep olsun birdahaki aya nasip olur biiznillah🤲🌼🌸
İnşallah canım. Allah kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın:dua: Hepimize hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah:dua::anneadayı:

Kızlar bat 5 Eylül sabah 11 gibi kahverengi akıntım gelmiş çamaşırıma bulaşmış sonra hiç gelmedi bende adetim basliyor diye yarına randevu aldım doktorla görüşecem adetim tam sokulurse hormon testi yaptırmayi düşünüyorum sonra bu ay klomen kullanacam maddi açıdan da bu ay biraz sıkıntıdayim aşılama yaptiramayacam klomeni kullanmamın sebebi yumurta gelişimini öğrenmek eğer gelişim iyi olursa aşılama da iğne yerine hap kullanırım diye bir yandan da 3 gün varken kahverengi akıntı canımı sıktı devamı gelmedi genellikle sokulurdu karın ağrım var ara ara
O kahverengi bana da geldi ama erken test negatif çıktı vücudum benimle alay ediyo 😂

Çatlatma iğnesinden sonra 10.günüm test negatif. Bata 4 gün var pozitife dönmez değil mi bu 😔

Back
X