• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım yeniyiz daha ☺️ ama farkettim ki olmadıkça daha çok istiyor o yüzden üzülüyorum aslında. İlk biz evlenirken 1 2 sene duralım demiştik. 1 ay sonra yanıma geldi ben çocuk istiyorum diye adam birden değişti 😂
Hahaha anlıyorum canım benimki de çok istiyodu onun o kadar istediğini görünce ben de daha çok istemeye başlamıştım ama bizde işler değişti istee inşallah eşin de sen de bebek haberiyle çok mutlu olun canım benim❤❤❤

Klomen ve estrofem geçen ay ben kullanmıştım ama iğne olmadım bayrama denk geldi doktor yoktu zaten kendi kendine çatladı ağrıdan anladım doktorda ovulasyon kullan demişti ordan takip ettim. Estrofem ne kadar kullandın canım ben sadece 2 gün sabah akşam kullandım niye bilmiyorum 😐 ama dediğim gibi geçen ay da bu belirtiler vardı bende ama insülin direncinde de şüphelendim bu kadar baş dönmesi olunca 😐 iğnenin etkisi beni 10. Güne kadar baya etkiledi canım uyku hali falan bakalım nolucak gelecekse de çok gecikmese bari
Ben günde bi defa kullandım 14.günde bıraktım devam etmene gerek yok sedi doktorum

Hahaha anlıyorum canım benimki de çok istiyodu onun o kadar istediğini görünce ben de daha çok istemeye başlamıştım ama bizde işler değişti istee inşallah eşin de sen de bebek haberiyle çok mutlu olun canım benim❤❤❤
İnşAllah sizinde işleriniz düzene girer tekrardan canım ❤️❤️❤️

Back
X