- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Kız ne antibiyotiği ne kisti miyomu maşallahın var senin. Hem onlara antibiyotik verilmez ki. Bak benim de kistim var duruyo öyle işte. He ben gebelik düşünmeseydim eğer doktor ya doğum kontrol hapı ya da bi ilaç var dedi şimdi adını hatırlamıyorum adetten kesiyormuş galiba (gebelik gibi 8 9 ay kesiyormuş o kadar ay kullandırıyorlarmış herhalde geçmiş zaman tam hatırlamıyorum) onu verecekti. Zaten sende öyle bişey olsa sürekli gitmişsin illaki ultrasonda gözükür. Bak senin hormonlarına da normal diyecekler bence gör ve gittiğin doktor diğer ay tekrar isteyebilir (bence böyle kontrol edilmesi gerek zaten) benim aralıklı olarak yapıldı.Ben onları değilde miyom kist falan vardır diye şüpheleniyorum ya öyle bir şey varsa belki antibiyotik falan da başlar mı bilemedim![]()
Sen hiç femara klomen tarzı Bi ilaç kullanmamıştın dimi? Belki yüksek çıkan hormonların sebebi de benim gibi hafif yumurta tembelliği diyebilir sana (en büyük ihtimal) onun içinde 1 ay boyunca kontrolde olman lazım takip etmesi lazım