• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oğlum hasta oldu geçen hafta hiç bakamadım yine buraya.
Kızlar ben hamileyim sanırım :anneadayı::KK200:
Erken test yaptım dün silik çıktı. Gittim hemen kan verdim 48 çıktı. Yarın öğlen tekrar kan vereceğim çok heyecanlıyım:dondurma:
Öğrendiğimden beri sizler için de dua ediyorum. Allahım en kısa zamanda hepinize güzel haberler yazmak nasip etsin inşallah:dua::KK200:
Tebrikler canım benim. Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim

Vakit buldukca uzaktan uzaktan bakıyodum buralara canım☺️ Düğün telaşımız vardı çok şükür dün bitti artık sabırsızlıkla adet günümü beklemeye başlıcam. 2 haftadır ne güzel kafam dağılmıştı şimdi stresli günler başlar yine😂 sen napıyosun canım sende durumlar nasıl var mı bi gelişme❤️

Erken test yaptım dün silik çıktı. Gittim hemen kan verdim 48 çıktı. Yarın öğlen tekrar kan vereceğim çok heyecanlıyım:dondurma:
Öğrendiğimden beri sizler için de dua ediyorum. Allahım en kısa zamanda hepinize güzel haberler yazmak nasip etsin inşallah:dua::KK200:
Tebrikler canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 😇 darısı da biz bekleyenlerin başına inşaAllahh🤲🏻🥰

Yok maalesef kendi başıma çareler bulmaya çalışıyorum. Bir tüp bebek merkezi doktoruna mesajla bir kaç soru sordum. Eşimde ileri hareketlilik yok dedim ve eşimin hormon tedavisi görmesi gerektiğini söyledi. Yoksa doğal yolla gebelik olmaz dedi. Hormon tedavisi sonrasında düzelmez ise de tüp bebek tedavisi görmeniz gerekiyor dedi
Bunu eşinize gösterdiniz mi peki? Zaten bu süreç can sıkıcı eşinizin de böyle yapması iyice vakit kaybı aslında. İnşallah bir an önce ikna olur 🥺

Ayy hayırlı olsun çok çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍❤️

Vakit buldukca uzaktan uzaktan bakıyodum buralara canım☺️ Düğün telaşımız vardı çok şükür dün bitti artık sabırsızlıkla adet günümü beklemeye başlıcam. 2 haftadır ne güzel kafam dağılmıştı şimdi stresli günler başlar yine😂 sen napıyosun canım sende durumlar nasıl var mı bi gelişme❤️
Ayy inşallah o kafayı dağıtmanın sonucu güzel olmuştur ya senden de inşallah güzel haberler alırıızz 😍

Ayy inşallah o kafayı dağıtmanın sonucu güzel olmuştur ya senden de inşallah güzel haberler alırıızz 😍
Ahh ahh inşaAllahh kuzum😄 çok da iyi değerlendirdik aslında adet bittikten hemen sonra başladık çalışmalara 2günde bir hiç aksatmadan😂bakalım sonuç inşaAllah güzel olur 20 eylülde çatlatma iğnesi yapıldı bata kadar test yapmıcam bu kez dayanabilirim umarım🙈 sen nasılsın canım kürlere devam ediyo musun?

Ahh ahh inşaAllahh kuzum😄 çok da iyi değerlendirdik aslında adet bittikten hemen sonra başladık çalışmalara 2günde bir hiç aksatmadan😂bakalım sonuç inşaAllah güzel olur 20 eylülde çatlatma iğnesi yapıldı bata kadar test yapmıcam bu kez dayanabilirim umarım🙈 sen nasılsın canım kürlere devam ediyo musun?
İnşAllah sabrının mükafatını alırsın canım çook isterimmm😍 ben arı sütünü kullanıyorum düzenli aslında diğerleri pek kaldı ama kullanıcam inşallah

Benim bi değişiklik yok canım benim kafam rahat sizinkini merak ediyorum kaç gün kaldı senin adete insallah bu sefer olmuştur yaaa insallahhh🤗🤗

O zaman kasım ayında bizimlesin🥰 hayırlısı olsun canım inşaAllah hepimiz güzel haberler alırız🥰🤲🏻
İnşAllah canım çok isterim uğraşan herkesin olmasını elimizden geleni yapıp beklemekle sorumluyuz inşallah yıl bitmeden yüzümüz güler hepimizin 😍
Bakalım denk gelirse Kasım da direk aşılama için gideceğim heyecanlanıyorum😍

Back
X