- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
ayneeennn okdar haklısın kı. bende mesela asılama tutmayanları gorunce uzuluyorum sonra dıyorum ya dur bır daha olmadan ne bu karalar baglıyorsun cok sınırlenıyorum kendıme. dedııgın gbı sonra ben telefonla tabı buraları karıştırırken esım fılm acıyor ben fılmde degılım oda tabıkı kendını vermıyorsun bıraz odaklan dıye kızıyor. bır kac gundur evde temızlık vs vardı bırde dugun telası baya rahattım :) cok fazla uzerıne gıdıyorum sanırım bıraz hayattan tat alarak yasamak beklemek lazımEvet bende öyleyim canım bak bak nereye kadar. Bazen cahillik mutluluk getiriyor vallahi :) herşeyin ihtimaline bakıyoruz mesela aşılama yaptırıcaz aa acaba yüzde kaç tutar. Ee bilince noluyor strese giriyoruz daha da. Bak ne güzel demişsin akşam işten geliyorum saatlerce burda geçiriyorum diye. Ama bir yandan akıp geçen hayatı kaçırıyorsun dimi. Ben kendimden örnek veriyorum mesela stres oluyorum bak bak sürekli sonra eşim işten geliyor ona da yansıyor canımız sıkılıyor aklım sürekli orda. Etrafımda olan biteni hayatımı kaçırıyorum aslında