• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çekilmedim canım. Zaten direk anestezili diyorlar onada kendim tek çektiremem. Eşim geldiğinde çektirsem aşılamaya zamanım kalmayacak, tekrar göreve gidecek. Bende artık herşeyi saldım öyle olacakmı böyle olacak mı diye düşünmekten stresten zaten olmuyor. Yoruldum artık çok akışına bıraktım.
Birazda para için istiyorlar gibi geldi çünkü daha 4 ay oldu çekileli, ben sürekli bunu çektirme imkanı nasıl bulabilirim 2 bin liraya yakın fiyat söylediler dışarıdan da kabul etmiyor.
Bende akışına bıraktım artık zaten eşimin işinden dolayı ne zaman gelecek ne zaman gidecek, yetişecek mi diye düşünmekten stres oluyorum,en iyisi akışına bırakmak ne yapayım başka çarem yok
Canım valla bana da para için istiyorlarmış gibi geldi sen de ben bir daha çekilmek istemiyorum imkanım yok direkt aşılama denemek istiyorum deseydin ya özel hastane değil mi bu

Canım valla bana da para için istiyorlarmış gibi geldi sen de ben bir daha çekilmek istemiyorum imkanım yok direkt aşılama denemek istiyorum deseydin ya özel hastane değil mi bu
Evet canım özel hastane, bana dediki bir eşine sor düşünün olur derseniz gelirsin demişti. Bende tamam diyip çıktım zaten aşırı kalabalık doktor insan ister istemez acele ediyor sonradan aklıma geldi benimde. Nasipte varsa olur canım ne diyim artık durumum belli zaten

Evet canım özel hastane, bana dediki bir eşine sor düşünün olur derseniz gelirsin demişti. Bende tamam diyip çıktım zaten aşırı kalabalık doktor insan ister istemez acele ediyor sonradan aklıma geldi benimde. Nasipte varsa olur canım ne diyim artık durumum belli zaten
Veya hastane değişsen canım yok mu başka gidebileceğin bir yer

Veya hastane değişsen canım yok mu başka gidebileceğin bir yer
Valla canım olmazsa başka bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum, ama yabancı yer pek bilmediğim için iyi araştırmam lazım. Sen neler yapıyorsun iyi mi durumlar inşallah iyidir 🤲🏻

Gidiyoruz da sonucu ne olur inan kestiremiyorum canım doktorun elinde de sihirli değnek yok işte insanın içinde olması lazım bakalım başka elimden gelen bi.sey yok bekliyorum mecbur 🙂
Gitmek bile bir adımdır canım inşallah faydası olur diyeyim. Doğru diyorsun sihirli değnek yok ama değişmek isteyen için çaba göstermek işte. İnşallah bir an önce gider seninde başından bu dertler

Back
X