• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat geçti aslında. Hamile miyimdir ?

yekte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2025
16
13
3
26
Kızlar selam. Yorumlarınıza ve tecrübelerinize binaen sizlere de danışmak isterim. En son 6 kasımda adet olmuştum. Genelde döngüm 25-26 gün. Ancak bazen 28 de olabiliyordu. Bat bu durumda 1-2 Aralık oluyor. Bu sabah laboquick ile test yaptım ancak negatifti. Hamile olsam kesin pozitif çıkar mıydı?

Yani daha adetiniz geçmemiş çok erken.
Bilemeyiz olabilir de olmayabilir de gecikme bekleyin en sağlıklısı o

Ayın 9una kadar bekleyin, hala regl olmazsanız kan tahlili yaptırırsınız.

Önerebileceğiniz bir gebelik testi var mıdır kesin sonuç gösteren :)
ben hiç bi gebelik testine inanmıyorum. ancak hastaneye kan vermeye gidecek durumunuz olmaz imkan yoktur evet adet gecikince yapmak mantıklı. ilk çocuğumda hep negatif gelen tahlil kanda gecikmenin 7. gününde gittiğimde pozitif çıkmıştı. sanırım geç döllenme oldu. benim bat da sizinle aynı. bende beklemedeyim. geçenlerde gittim yaptım negatif çıkınca dedim sen bildiğin yoldan gitsene :))) beklemedeyiz bakalım şuan

ben hiç bi gebelik testine inanmıyorum. ancak hastaneye kan vermeye gidecek durumunuz olmaz imkan yoktur evet adet gecikince yapmak mantıklı. ilk çocuğumda hep negatif gelen tahlil kanda gecikmenin 7. gününde gittiğimde pozitif çıkmıştı. sanırım geç döllenme oldu. benim bat da sizinle aynı. bende beklemedeyim. geçenlerde gittim yaptım negatif çıkınca dedim sen bildiğin yoldan gitsene :))) beklemedeyiz bakalım şuan
Ya tabiki kan vermek en doğrusu ama genel olarak testler doğru sonuç veriyor diye biliyorum :) inşallah hayırlısı olsun hepimiz için benim ilk olacak ve çok heyecanlıyım beklemek çok zor geliyor hemen öğreneyim istiyorum :))

Ya tabiki kan vermek en doğrusu ama genel olarak testler doğru sonuç veriyor diye biliyorum :) inşallah hayırlısı olsun hepimiz için benim ilk olacak ve çok heyecanlıyım beklemek çok zor geliyor hemen öğreneyim istiyorum :))
kan verin :) varsa çıkar zaten bugünlerde. inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. :KK200:

Back
X