Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bunlar aşılama mı oluyorKlomen + duphaston +inofolic kullanıyorum.
İnşallah canım bende evlendiğimden beri korunmadım. Kimyasal da olsa gebe kalabiliyorsun. Bu da iyi bişey. Bu ay Son olsunBenimde 21 ay oldu evleneli hiç korunmadık ama olmadı ilaçlarla hamile kaldım kimyasal gebelik oldu şimdi aşılamaya geçtik haziran 15 bat inş hamile kalırız bu ay
İnşallah sende hamile kalırsın canım sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallahİnşallah canım bende evlendiğimden beri korunmadım. Kimyasal da olsa gebe kalabiliyorsun. Bu da iyi bişey. Bu ay Son olsun![]()
Can'ım. Ya kimyasal gebelik belirtileri neydiBenimde 21 ay oldu evleneli hiç korunmadık ama olmadı ilaçlarla hamile kaldım kimyasal gebelik oldu şimdi aşılamaya geçtik haziran 15 bat inş hamile kalırız bu ay
Canım normal hamile gibi belirtiler yaşıyorsun benim göğüslerim çok acıyordu anı harekette kasık batmaları oluyordu felan ben ilk idrar testinde öğrendim hamile olduğumu kan verdim 680 küsür çıkmıştı beta hgc ama bir hafta sonra düşük oldu ultrason da görünmedi keseCan'ım. Ya kimyasal gebelik belirtileri neydi
Amin canım isteyen herkese versin Allahİnşallah sende hamile kalırsın canım sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah
Saol canım Allah razı olsunAnladım canım cok teşekkür ederim çöl geçmiş olsun sana da Allah bir daha yaşatmasın
Ben korkuyoeum daha kese gözükmedi çünkü cok erkek test yaptırdım ilk 60 dı sonra 115 oldu şimdi de 435 ama kese gözükmediği icin içim rahat etmiyorAnladım canım cok teşekkür ederim çöl geçmiş olsun sana da Allah bir daha yaşatmasın
Değerinde yüksekmiş halbuki. Geçmiş olsun canım. Ne ilacı kullanmıştın öncesindeCanım normal hamile gibi belirtiler yaşıyorsun benim göğüslerim çok acıyordu anı harekette kasık batmaları oluyordu felan ben ilk idrar testinde öğrendim hamile olduğumu kan verdim 680 küsür çıkmıştı beta hgc ama bir hafta sonra düşük oldu ultrason da görünmedi kese
Canım anlaşılan kolay gebe kalıyorsunMerhaba kızlar 2. Bebiş için çalışmalara başladık bizde bat 1 Haziran bakalım neler olcak :) 19 aylık oğlum var korunmayı bıraktığım ay 2.ye hamile kaldım dış gebelik oldu maalesef 6 ay geçti tekrar bu ay korunmayı bıraktım bakalım kalabilecek miyim:)
Slm canım Allah yardımcın olsun. Benimde bat 10 bizde istiyoruz hayırlı si inşallahKızlar merhaba. Ben 15 aydır bebiş istiyorum hala olmadı. Bu ay klomene başladım. Sizde durumlar ne ?
Canım herhangi bir tedaviye başladın mı peki14 aydır istiyoruz olmadı. Sadece 1 kere kimyasal geblik oldu