Bat haziran olanları bekliyorum

Benim de bu ay 2.klomen kullanışım bu gün yarın yumurtlama günüm. Bakalım sonuç ne olacak.

Ben yeni başladım klomene + estrofem kullanıyorum. Yumurta çatlatma da yapıcaz dedi Dr.

Benimde 21 ay oldu evleneli hiç korunmadık ama olmadı ilaçlarla hamile kaldım kimyasal gebelik oldu şimdi aşılamaya geçtik haziran 15 bat inş hamile kalırız bu ay

Benimde 21 ay oldu evleneli hiç korunmadık ama olmadı ilaçlarla hamile kaldım kimyasal gebelik oldu şimdi aşılamaya geçtik haziran 15 bat inş hamile kalırız bu ay
İnşallah canım bende evlendiğimden beri korunmadım. Kimyasal da olsa gebe kalabiliyorsun. Bu da iyi bişey. Bu ay Son olsun:dua:

İnşallah canım bende evlendiğimden beri korunmadım. Kimyasal da olsa gebe kalabiliyorsun. Bu da iyi bişey. Bu ay Son olsun:dua:
İnşallah sende hamile kalırsın canım sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah

Can'ım. Ya kimyasal gebelik belirtileri neydi

Can'ım. Ya kimyasal gebelik belirtileri neydi
Canım normal hamile gibi belirtiler yaşıyorsun benim göğüslerim çok acıyordu anı harekette kasık batmaları oluyordu felan ben ilk idrar testinde öğrendim hamile olduğumu kan verdim 680 küsür çıkmıştı beta hgc ama bir hafta sonra düşük oldu ultrason da görünmedi kese

Anladım canım cok teşekkür ederim çöl geçmiş olsun sana da Allah bir daha yaşatmasın
Ben korkuyoeum daha kese gözükmedi çünkü cok erkek test yaptırdım ilk 60 dı sonra 115 oldu şimdi de 435 ama kese gözükmediği icin içim rahat etmiyor

Canım normal hamile gibi belirtiler yaşıyorsun benim göğüslerim çok acıyordu anı harekette kasık batmaları oluyordu felan ben ilk idrar testinde öğrendim hamile olduğumu kan verdim 680 küsür çıkmıştı beta hgc ama bir hafta sonra düşük oldu ultrason da görünmedi kese
Değerinde yüksekmiş halbuki. Geçmiş olsun canım. Ne ilacı kullanmıştın öncesinde

Merhaba kızlar 2. Bebiş için çalışmalara başladık bizde bat 1 Haziran bakalım neler olcak :) 19 aylık oğlum var korunmayı bıraktığım ay 2.ye hamile kaldım dış gebelik oldu maalesef 6 ay geçti tekrar bu ay korunmayı bıraktım bakalım kalabilecek miyim:)

Merhaba kızlar 2. Bebiş için çalışmalara başladık bizde bat 1 Haziran bakalım neler olcak :) 19 aylık oğlum var korunmayı bıraktığım ay 2.ye hamile kaldım dış gebelik oldu maalesef 6 ay geçti tekrar bu ay korunmayı bıraktım bakalım kalabilecek miyim:)
Canım anlaşılan kolay gebe kalıyorsun;) Allah bağışlasın evladını. Güzel haberlerini bekliyoruz:)

14 aydır istiyoruz olmadı. Sadece 1 kere kimyasal geblik oldu

Back
X