Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben son adetin ilk gününe göre diye biliyorum canım ve çoğu takip de öyle yapılıyor. Düzensiz adetlerde doktor ultrasona göre belirliyor.Kızlar adet tarihinin ilk günü mü yoksa ultasondaki haftaya gore mi gebelik haftasını hasapliyoruz?
Sağolsun arkadaşlar fakat artık gerek kalmadı bi kac saat önce boş gebelik olduğunu ogrendimBen son adetin ilk gününe göre diye biliyorum canım ve çoğu takip de öyle yapılıyor. Düzensiz adetlerde doktor ultrasona göre belirliyor.
Kac haftalikti cnm bos gebelik oldugu nerden anlasiliyorSağolsun arkadaşlar fakat artık gerek kalmadı bi kac saat önce boş gebelik olduğunu ogrendim
7+1 kese var büyüklüğü falan herşey normal ama içinde bebek yokKac haftalikti cnm bos gebelik oldugu nerden anlasiliyor
Bnce baska bir doktora git cnm bazi ultrason cihazlari iyi olmuyor7+1 kese var büyüklüğü falan herşey normal ama içinde bebek yok
Pazartesi günü gidicem bi özel hastaneye. Bugün kanamam oldu gittim kese var bebek yok dediBnce baska bir doktora git cnm bazi ultrason cihazlari iyi olmuyor
yoğun muydu kanama ?Pazartesi günü gidicem bi özel hastaneye. Bugün kanamam oldu gittim kese var bebek yok dedi
Hayır çok fazla değildi adet kanaması gibiydi rengi falanyoğun muydu kanama ?
Son adet tarihinin ilk gününden hesap edilir bütün gebelikler..Kızlar adet tarihinin ilk günü mü yoksa ultasondaki haftaya gore mi gebelik haftasını hasapliyoruz?
hemen bu doktora git bence . Gün geçirme.Hayır çok fazla değildi adet kanaması gibiydi rengi falan
Ultasonda bebek gorunmuyo ama başka bi ultrason da görünebilir mi kihemen bu doktora git bence . Gün geçirme.
kanaman olduğu için doktora gitmeni önerdim. Bebek varsa tehlikeye atmış olursun. Vajinal ultrasonda bakmadiysa gorememiş olabilir.Ultasonda bebek gorunmuyo ama başka bi ultrason da görünebilir mi ki
Aynen öyleArkadaşlar gebelik haftasının en doğru hesaplanması ultrasondur çünkü yumurtlama tarihi değişiyor
Kanamam olduğu esnada hemen gittim sağlıklı bi gebelik gibi gorunmuyo dedikanaman olduğu için doktora gitmeni önerdim. Bebek varsa tehlikeye atmış olursun. Vajinal ultrasonda bakmadiysa gorememiş olabilir.
Arkadaşlar gebelik haftasının en doğru hesaplanması ultrasondur çünkü yumurtlama tarihi değişiyor