Gebeliğe Hazırlık BAT Nisan Sonu Mayıs Başı Olanlar Sohbete Buyurun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah çok güzel bir sonuç alırsın haftaya

Benim bat 1 mayıs. Göğüs hassasiyetim var kiyafet giyerken bile sızı oluyor.Baktığımda da sanki damarlar belirginlesmis gibi bekliyorum bakalım

Pek başı sayılmaz şuan reglin bitmesine 2 gün var biter bitmez ovulasyon testine başlayacağım (ilk kez deneyeceğim)

Polikistik over de öyle çıkıyor genelde diye duymuştum

Merhaba kızlar,
İlk önce klomen kullandim, ondan sonra estrofem ve yumurlamadan 2. Gun progestan kullanıyorum, ama yumurlama günümde böyle siyah kan parcasi çok ufak bisey geldi... bana ne olduğunu söylermisiniz yada yardımci olurmusunuz

Merhaba kızlar benimde bat 6 mayıs bu ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm bekliyorum hayırlsı Tamda anneler günü 9 mayıs inşallah bu sene anne olma duygusunu Rabbim bizlere de tattırır

Son düzenleme:
Malesef adet olmadım gebelik testimde negatif bekliyorum
Ben de sizin gibiyim adetim geçeli 10.günüm ama testim negatif. Ama benim biraz karışık. Adetime 1 gün kala ovulasyon testinde yumurtlama gördüm herhalde geç yumurtladım beklemedeyim. Rabbim en kısa zamanda bizlere de sağlıklı gebelikler nasip etsin

Evet o zaman geç yumurtlamışsın yumurtlama gününden 14 gün sonra yaparsan çıkar heralde benim geçen ay 3 hafta gecikmişti ondan önce düzenliydi çikolata kisti çıktı o yüzden bilemiyorum ne zaman olacağımı sizde herhangi bir sıkıntı var mı?

Şimdiye kadar bir sıkıntı görünmedi muayene oldum ama psikolojikmen de böyle oluyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…