İnşallah çok güzel bir sonuç alırsın haftayaKızlar bu aydan aslında pek ümitli değil gibiyim 7. Günden itibaren ovulasyon yapıyorum yarın 23. Günüm tam olarak koyu renk oluşması pik göremedim ama hep aynı çıkıyor neredeyse koyuluk bende pco var başına böyle bir durum gelen varmı adetime 8 gün var
İnşallahİnşallah çok güzel bir sonuç alırsın haftaya
Canım yumurtlamadır oBenim bat 1 mayıs. Göğüs hassasiyetim var kiyafet giyerken bile sızı oluyor.Baktığımda da sanki damarlar belirginlesmis gibi bekliyorum bakalım
Yaa senin de miii, bekleyelim bakalım29 Nisan bat
Hersey iyi güzel ama bu bekleme işi çok fenaYaa senin de miii, bekleyelim bakalım
Evet valla zaman geçmiyor. Her türlü bekleyeceğiz ama inşallah sonu güzel olurHersey iyi güzel ama bu bekleme işi çok fena
Olsun canım yeter ki olsunPek başı sayılmaz şuan reglin bitmesine 2 gün var biter bitmez ovulasyon testine başlayacağım(ilk kez deneyeceğim)
İnşallahEvet valla zaman geçmiyor. Her türlü bekleyeceğiz ama inşallah sonu güzel olur
Polikistik over de öyle çıkıyor genelde diye duymuştumKızlar bu aydan aslında pek ümitli değil gibiyim 7. Günden itibaren ovulasyon yapıyorum yarın 23. Günüm tam olarak koyu renk oluşması pik göremedim ama hep aynı çıkıyor neredeyse koyuluk bende pco var başına böyle bir durum gelen varmı adetime 8 gün var
Evet ama ne zaman olgunlaştı yada çatladımı çatlamadıysa gebelik olmaz o zaman değişik durum o zaman ovulasyon yapmamın bi anlamı olmuyor hep aynı sonuç cıkıyorsaPolikistik over de öyle çıkıyor genelde diye duymuştum
Adet oldunuz mu yoksa hayırlı haberleriniz var mıBenimde bat 26 nisan inşallah uğurlu gelir topik
Malesef adet olmadım gebelik testimde negatif bekliyorumAdet oldunuz mu yoksa hayırlı haberleriniz var mı
Ben de sizin gibiyim adetim geçeli 10.günüm ama testim negatif. Ama benim biraz karışık. Adetime 1 gün kala ovulasyon testinde yumurtlama gördüm herhalde geç yumurtladım beklemedeyim. Rabbim en kısa zamanda bizlere de sağlıklı gebelikler nasip etsinMalesef adet olmadım gebelik testimde negatif bekliyorum
Evet o zaman geç yumurtlamışsın yumurtlama gününden 14 gün sonra yaparsan çıkar heralde benim geçen ay 3 hafta gecikmişti ondan önce düzenliydi çikolata kisti çıktı o yüzden bilemiyorum ne zaman olacağımı sizde herhangi bir sıkıntı var mı?Ben de sizin gibiyim adetim geçeli 10.günüm ama testim negatif. Ama benim biraz karışık. Adetime 1 gün kala ovulasyon testinde yumurtlama gördüm herhalde geç yumurtladım beklemedeyim. Rabbim en kısa zamanda bizlere de sağlıklı gebelikler nasip etsin
Şimdiye kadar bir sıkıntı görünmedi muayene oldum ama psikolojikmen de böyle oluyoruz sanırımEvet o zaman geç yumurtlamışsın yumurtlama gününden 14 gün sonra yaparsan çıkar heralde benim geçen ay 3 hafta gecikmişti ondan önce düzenliydi çikolata kisti çıktı o yüzden bilemiyorum ne zaman olacağımı sizde herhangi bir sıkıntı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?