• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat öncesi akıntı ve ağrı

Nosking

Twin mom
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
12.655
28.864
528
Merhaba hanımlar, 8 aydır gebelik planlıyoruz ne yazık ki şimdiye kadar olmadı. Bu ay ovulasyon zamanını değerlendiremedik o yüzden bu ay da gebelik olmayacağından eminim. Yalnız geçtiğimiz aylardan farkli olarak rahmimde adet sancısı gibi bir ağrı ve beyaz, kremsi akıntım var. Bata henüz 10 gün var, adet belirtileri yaşamam için çok erken değil mi? Benzer bir durum yaşayan ya da bu konuda bir fikri olan varsa bana yardımcı olur musunuz rica etsem?

Merhaba hanımlar, 8 aydır gebelik planlıyoruz ne yazık ki şimdiye kadar olmadı. Bu ay ovulasyon zamanını değerlendiremedik o yüzden bu ay da gebelik olmayacağından eminim. Yalnız geçtiğimiz aylardan farkli olarak rahmimde adet sancısı gibi bir ağrı ve beyaz, kremsi akıntım var. Bata henüz 10 gün var, adet belirtileri yaşamam için çok erken değil mi? Benzer bir durum yaşayan ya da bu konuda bir fikri olan varsa bana yardımcı olur musunuz rica etsem?
İnsalllah farklı bir gün yumurtlamis olursunuz da hamilesinizdir..💓Allahm.isteyen herkese nasip etsin inşallah

Sonuc nedir hamilemisn,
Geçen sene umutsuzluk alıyor cümlelerimden duygulandım şimdi konu hortlayınca🙁
Hamileyim cok şükür. O ay olmadı, sonraki aylar da... Mayıs 2020'de doktora gittim testler, filmler derken amh düşük olduğu ortaya çıktı. Haziran-Temmuz aylarında klomen denedik. Olmadı, Agustos'ta aşılama denedik, o da tutmadı. Eylül ayında tüp bebek tedavisine başladık Kasım'da da transfer oldum. Tedaviyle hamile kaldım yani doğal olmadı.

Geçen sene umutsuzluk alıyor cümlelerimden duygulandım şimdi konu hortlayınca🙁
Hamileyim cok şükür. O ay olmadı, sonraki aylar da... Mayıs 2020'de doktora gittim testler, filmler derken amh düşük olduğu ortaya çıktı. Haziran-Temmuz aylarında klomen denedik. Olmadı, Agustos'ta aşılama denedik, o da tutmadı. Eylül ayında tüp bebek tedavisine başladık Kasım'da da transfer oldum. Tedaviyle hamile kaldım yani doğal olmadı.
Anladim hayirlisiyla buyutun evladinizi insallah

Benimde adete 6gun var dun test yaptim ama cikmadi belirtilerimde var bugun ilk defa yogun kremsi akinti geldi bikac gundurde sirtimda cok agri var sivilcelenmede var olsaydi cikardi diye dusunuhorum yada erkenmi yaptim karar vermeedim ama akinti kafami cok karistrdi

Back
X