Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi geceler.. benim sat 2 ocak.. 17-19 ocakda kahverengi lekelenmem oldu pembemsi çok hafif ara ara kanla birlikte.. doktora gittim sorun yok yumurtlama zamanın olabilir dedi...ve ben hala hasta olmadım..sizce gebelik olabilir mi??
İyi geceler.. benim sat 2 ocak.. 17-19 ocakda kahverengi lekelenmem oldu pembemsi çok hafif ara ara kanla birlikte.. doktora gittim sorun yok yumurtlama zamanın olabilir dedi...ve ben hala hasta olmadım..sizce gebelik olabilir mi??
Yapmaz olurmuyum??? Pazartesi yaptım çıkmadı bugün tekrar yapayım diyorum.. iyice emin olmak için bekliyorum geç döllenme olabilir belki sürekli sürekli test yapmak istemiyorum
Geçen ay 3 gün erken geldi. O yüzden bu ay nasıl olur bilmiyorum. Normalde 29 gündür periyot.
Bat için 22-24 arası diyelim. Hep ovülasyon testi ile takip ettim, 2 aydır yapmıyorum.