Gebeliğe Hazırlık BAT Temmuz ayı ve devamı olan bayanlar burayaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Platonikbaby

Minik Adam'ım gün be gün büyüyor😍
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
720
1.625
113
Merhaba kızlar benim bat 2 temmuz, 2 yıldır olsun diye uğraşıyoruz, sonuçları öğrenip hep birlikte burda paylaşalım

Benim de 3 temmuz, ama ovulasyon testine göre acayip durumlar oldu, bakalım. Beklediğim çatlama tahmini 5 gün sonra gerçekleşti sanırım. ne sonuç alırım bilimiyirim :)

Ay hadi hayırlısı ınsallah, evde test yapmayı düşünüyor musun peki gecikme olmadan : )
Benim de 3 temmuz, ama ovulasyon testine göre acayip durumlar oldu, bakalım. Beklediğim çatlama tahmini 5 gün sonra gerçekleşti sanırım. ne sonuç alırım bilimiyirim :)

Ay bende ya hadi ınsallah bu ay olumlu sonuç alalım, sen yardım et Ya Rabbi.
O zaman test yaparsak olumlu olumsuz yazalim
Kendimi biliyorsam kesin yaparım:) iki senedir her ay kendi kendine söz veriyorum. Gecikmeden test yapmıcam diye, mens günü bi bakmışım elde yığınla test var :)))

Kizlar naptınız test yapan var mı aramızda ben yaptım 4 günüm var negatif : )

Merhaba kızlar. Benimde 1 temmuz adet gunum. Gerçi düzensiz olduğu için net de değil. Testte yapmadım henuz
Merhaba canım gelismeleri burdan paylaşırız ınsallah hamilesindir, test yaparsan da burdan yaz haberimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…