- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
- Konu Sahibi Platonikbaby
-
Benim de 3 temmuz, ama ovulasyon testine göre acayip durumlar oldu, bakalım. Beklediğim çatlama tahmini 5 gün sonra gerçekleşti sanırım. ne sonuç alırım bilimiyirim :)
Kendimi biliyorsam kesin yaparım:) iki senedir her ay kendi kendine söz veriyorum. Gecikmeden test yapmıcam diye, mens günü bi bakmışım elde yığınla test var :)))Ay hadi hayırlısı ınsallah, evde test yapmayı düşünüyor musun peki gecikme olmadan : )
Kendimi biliyorsam kesin yaparım:) iki senedir her ay kendi kendine söz veriyorum. Gecikmeden test yapmıcam diye, mens günü bi bakmışım elde yığınla test var :)))
Yazalım gülümAy bende ya hadi ınsallah bu ay olumlu sonuç alalım, sen yardım et Ya Rabbi.
O zaman test yaparsak olumlu olumsuz yazalim
Benim de sanırım bat 8temmuz hayırlısı vesselam isteyen herkese nasip olur inşallah
Hadi insallah hepimiz hamile kalırız bu ayBat 7 temmuz. 3-4 gün kala bende test yapıcam inşallah
Amin canım inşallahHadi insallah hepimiz hamile kalırız bu ay
Canım 17 temmuz ekle beni de :)Merhaba kızlar benim bat 2 temmuz, 2 yıldır olsun diye uğraşıyoruz, sonuçları öğrenip hep birlikte burda paylaşalım
Canım senin silik mi çıkmıştı testin?Benim 1 temmuz
Evet canim
Merhaba canım gelismeleri burdan paylaşırız ınsallah hamilesindir, test yaparsan da burdan yaz haberimiz olsunMerhaba kızlar. Benimde 1 temmuz adet gunum. Gerçi düzensiz olduğu için net de değil. Testte yapmadım henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?