Hayırlı olsunKızlar merhaba. Bat 15 mayıs. Erken gebelik testi yaptım.. Ne diyorsunuz??
:)bi ıngaa sesı duydum sankı :) boyle cıkar erken gebelıkte :) hamilesin:) hadı hayırlı olsun saglıkla ılerlesın ınsallah. normal testlerde sılık gibi cıkabılır tabı aklında bulunsun bıdaha test yaparsan ve koyulasmadı dıye korkarsan dıye soylemek ıstedım :)Kızlar merhaba. Bat 15 mayıs. Erken gebelik testi yaptım.. Ne diyorsunuz??
Benim de 4-5gun var adetime bende bugün test yaptım ve birebir aynı çıkmış sonucumuz vardır insllah ikimizde de belli oldu mu sizin sonuç merak ettimKızlar merhaba. Bat 15 mayıs. Erken gebelik testi yaptım.. Ne diyorsunuz??
Gebeyim 5 haftalikMerhaba sonucunuz ne oldu
Hayırlı olsu darısı başıma inşallahBenim de 4-5gun var adetime bende bugün test yaptım ve birebir aynı çıkmış sonucumuz vardır insllah ikimizde de belli oldu mu sizin sonuç merak ettim
Evet sanırım aynı canım . İnşallah sende hamilesindir . Benim bat yakındı normal test yaptım oda pozitif. Ertesi gün hastaneye gittim . Senin ne zamanHayırlı olsu darısı başıma inşallahBende prodoctor marka test yaptım. 2 tane ikiside silik çıktı. Birini dün akşam 7 de birini de bu sabah 7 de yaptım. Ama çok yorum okudum yanlış pozitif çıkıyo diye. Sizinkide bu markamıydı
Saglıcakla kucagına alırsın inşallahEvet sanırım aynı canım . İnşallah sende hamilesindir . Benim bat yakındı normal test yaptım oda pozitif. Ertesi gün hastaneye gittim . Senin ne zaman
220 çıktı . Bugün randevum var bakalım nasıl geçecek .. tansiyonum 14 10, 15 10 cikiyo bazenBen tedavi görüyorum perşembe test günüm. Bugün testi yeniledim koyulaştı sankiKaç çıkmıstı degerin hastanede
Aa hamilelikten dolayı mı acaba? Bakalım ne diyecek doktor çok geçmiş olsun. Testten sonraki gün mü 220 çıktı. O zaman baya yüksek çıkmış çizgiye göre220 çıktı . Bugün randevum var bakalım nasıl geçecek .. tansiyonum 14 10, 15 10 cikiyo bazen
Hamilelikte tansiyona cok dikkat edin, ihmal etmeyin ve gerekiyorsa ilac kullanin. Bebeginiz hayirli olsun220 çıktı . Bugün randevum var bakalım nasıl geçecek .. tansiyonum 14 10, 15 10 cikiyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?