Gebeliğe Hazırlık Bat yarın. Erken gebelik testi yaptım bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim ama regl agrısı gibi agrım var. Umutlanmak istemiyorum. Normal testimde var. Yapsam belli olur mu

Kızlar merhaba. Bat 15 mayıs. Erken gebelik testi yaptım.. Ne diyorsunuz??
:)bi ıngaa sesı duydum sankı :) boyle cıkar erken gebelıkte :) hamilesin:) hadı hayırlı olsun saglıkla ılerlesın ınsallah. normal testlerde sılık gibi cıkabılır tabı aklında bulunsun bıdaha test yaparsan ve koyulasmadı dıye korkarsan dıye soylemek ıstedım :)

Hayirli olsun yarin sabah ilk idrarla yaparsan normal test te olsa cikar. Sancilarinin olmasi cok normal buda hamilelik belirtilerindendr. Bi özel hastanede gidip kan verin

Benim de 4-5gun var adetime bende bugün test yaptım ve birebir aynı çıkmış sonucumuz vardır insllah ikimizde de belli oldu mu sizin sonuç merak ettim
Hayırlı olsu darısı başıma inşallah Bende prodoctor marka test yaptım. 2 tane ikiside silik çıktı. Birini dün akşam 7 de birini de bu sabah 7 de yaptım. Ama çok yorum okudum yanlış pozitif çıkıyo diye. Sizinkide bu markamıydı

Eklentiler

• 11B67E8C-C992-4D4A-B8A2-877CB3271FE0.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 249
Evet sanırım aynı canım . İnşallah sende hamilesindir . Benim bat yakındı normal test yaptım oda pozitif. Ertesi gün hastaneye gittim . Senin ne zaman

Ben tedavi görüyorum perşembe test günüm. Bugün testi yeniledim koyulaştı sanki Kaç çıkmıstı degerin hastanede

Eklentiler

• E61A2E5D-52C0-41BE-BC2C-AF21F24C97EC.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 201
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…