Bat Yumurtlama gününe gore değişir mi?

meyremasin

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
2.127
1.230
333
Kızlar bat normalde 15_16 ocak. Bir iki gun değişebiliyor. Son iki üç aydir ovulasyon testi kullaniyorum 14. Gün çift çizgiyi görüyorum. Ama bu ay 14 15 hep silikti 16.günün akşamı çift çizgi çıktı.
Sorum şu
ben yine 15 16 gibi mi dusuneyim bati yoksa yumurtlamam 2 gün gecikti diye bati da 2 gün sonra mi dusuneyim?

Bugün 17si. Hicbir belirtim yok ara ara çok hafif kasik agrisi dışında.Onu da adet agrisina yoruyorum zaten. Adet zamani 4 gün onceden kasik agrilarim, bas agrim falan baslardi suan o bile yok. Ama umut fakirin ekmeği..

Canım o bünyeye göre değişiyor.. Kimisinde aynı gün olurken kimisinde 1 gün ya da 2 gün geciktirme yaşatabiliyor. Sen bir gün daha bekle olmazsan test yaparsın. Herkeste belirti olmayabiliyor çünkü.

Normal olması gerekeni ve bende her ay olan yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olmam. Eğer adet olmazsan test yap

Batı 2 gün sonra düşünmeniz daha sağlıklı olacaktır normali odur çünkü. Tabi aslında kişiden kişiye değişir ama kırmızıyı beklemeye devam etmek ikinci çizgiyi görememekten daha iyi bence diye düşünüyorum

Bende belirti oluyo da ne oluyo canım ya :)
Aman ne bileyim forumu okuyorum okuyorum herkeste bir ağrılar bir batmalar hassasiyetler falan... Arada da onceki aylardaki gibi durtme olunca.. Yarim saatte bir tuvalete gidiyorum geldi kesin diye ama suana kadar yok bakalım. Geceye fln gelir heralde...

Haklisin canim. Eski takvim kayitlarina bakiyorum zaten bir kac gün gecikmeler yasamisim bazen.. Ozaman dusunmedigimiz icin ben farkina.bile varmamisim. Şimdi gözünün icine baktigimdan bir gün gecikse heyecan panik
Ben 18i bat diye düşüneyim.hatta persembeden önce gecikmiş saymayayim kendimi.. Belki biraz daha rahat olurum oyle..

Evet haklısınız. Geri sayım çok zor insan dayanamıyor ki dayanamayıp öğrenenlerdenim. Ama defalarca negatifi de görmüş biriyim o negatifi görmek çok zor ki nedense testi yapardım 2 saat sonra regl olurdum. Biraz sabretmek iyidir. İnşallah güzel haberlerinizi alırız

Kızlar hala kırmızılar ortada yok. Evimde değilim ailemin yanindayim gebelik testlerim evde kaldi.
Bugun carsiya çıkınca rasgele eczaneden ucuzlarindan bitane aldim geldim. Bi araştırdım en guvenilmeyen markaymis oda
Bendeki laboquick ti bu aldigim.bebetime. o yüzden yapmaya korkuyorum. Çoğuna pozitif çıkmış ama bikac saat sonra hasta olmuşlar.
Bu markayu Kullanip da dogru sonuç alan varmi? Ben bugun de bekliyim.yarin direk kandan baktirayim bari ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…