- 24 Nisan 2019
- 119
- 46
- 13
- 28
- Konu Sahibi Sevenkelebek
Kızlar bata 1 hafta kala yoğun akıntım oldu çamaşırıma gelecek şekilde sizce bu gebelik belirtisimi yoksa tekrarmı yumurtladım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm akintin nasil saydam sumuksu gibimi bu yumurtlama akintisi hamilelikse beyaz kremsi losyon gibi ayni camasirini kirleten biakinti oluyoKızlar bata 1 hafta kala yoğun akıntım oldu çamaşırıma gelecek şekilde sizce bu gebelik belirtisimi yoksa tekrarmı yumurtladım![]()
Beyaz kremsi bi akıntı canım baya yoğundu yürürken aktığını hissediyordum adet oldum sanıp tuvalete koştuğumda akıntı olduğunu farkettim 2 3 gün falan sürdüCnm akintin nasil saydam sumuksu gibimi bu yumurtlama akintisi hamilelikse beyaz kremsi losyon gibi ayni camasirini kirleten biakinti oluyo
Adetin gecmedimi demi canim dahaBeyaz kremsi bi akıntı canım baya yoğundu yürürken aktığını hissediyordum adet oldum sanıp tuvalete koştuğumda akıntı olduğunu farkettim 2 3 gün falan sürdü
Geçmedi canım 3 gün var 4 gün kala akşam 9 gibi test yaptım ama negatifti şaşırdımAdetin gecmedimi demi canim daha
Test icin erken cnm.tam adet gununde yap bence yada gecmesini bekle ben gectikten 4 gun sonra yaptim acele etme varsa cikacaktir zaten okremsi akinti bende adet gectiktem sonrada devam etti adet olmadim adet olcakmis gibi agrilarim oldu idrarim sarilasti limon rengi gibi gozum kararmaya basladi ben bunlara ragmen anlamadim düşün yaniGeçmedi canım 3 gün var 4 gün kala akşam 9 gibi test yaptım ama negatifti şaşırdım
Bugünde göğüsümün uçları ağrıyor evet benimde idrarım limon sarısı gibi belimde ateş gibi yanıyor sankiTest icin erken cnm.tam adet gununde yap bence yada gecmesini bekle ben gectikten 4 gun sonra yaptim acele etme varsa cikacaktir zaten okremsi akinti bende adet gectiktem sonrada devam etti adet olmadim adet olcakmis gibi agrilarim oldu idrarim sarilasti limon rengi gibi gozum kararmaya basladi ben bunlara ragmen anlamadim düşün yani
Gogsum hafif dolgundu kahverengi bolumu hassasti cnm bikacgun daha bekle derim test icin hayirlisi olsun insallah vardirBugünde göğüsümün uçları ağrıyor evet benimde idrarım limon sarısı gibi belimde ateş gibi yanıyor sanki
İnşallah vardır canım sen hamile biri olarak benim için dua etGogsum hafif dolgundu kahverengi bolumu hassasti cnm bikacgun daha bekle derim test icin hayirlisi olsun insallah vardir![]()
Tabiki cnm allah bekleyen herkese versinİnşallah vardır canım sen hamile biri olarak benim için dua et![]()
Amin inşallah aralıktan beri bekliyoruz bebeğimizi Allahım daha fazla bekletmesinTabiki cnm allah bekleyen herkese versin![]()
Cok olmamis daha cnm bisorun yoksa eger olur elbetteki niye olmasin zananini bekliyo demekkiAmin inşallah aralıktan beri bekliyoruz bebeğimizi Allahım daha fazla bekletmesin![]()
Bu ay olmazsa gitmeyi düşünüyoruz doktora bi engel mi var diye düşünmeden edemiyoruz ikimizde çok istediğimiz içinCok olmamis daha cnm bisorun yoksa eger olur elbetteki niye olmasin zananini bekliyo demekki![]()
Git tabi cnm bisey varsa erkenden ogrenirsiniz enazindan stres yapma akisina birak simdilikBu ay olmazsa gitmeyi düşünüyoruz doktora bi engel mi var diye düşünmeden edemiyoruz ikimizde çok istediğimiz için
İnşallah canım ya bende seninle aynı durumdayım kremsi akıntım ve kasık ağrım var bugünde göğüslerim hassaslaştı benim bat 27 nisan senin ?Benim de adete üç gün var bu sabah yaptım test negatif çıktı. Beyaz kremsi akıntı ve Sol kasık ağrım var inşallah hamileyizdir.
Aynı benim de 27 Nisan ya inşallah hamileyizdir. Ne zamandır istiyorsunuzİnşallah canım ya bende seninle aynı durumdayım kremsi akıntım ve kasık ağrım var bugünde göğüslerim hassaslaştı benim bat 27 nisan senin ?
Kızlar benim için de dua edin nolur benim de bebeğim olsun.Kızlar bata 1 hafta kala yoğun akıntım oldu çamaşırıma gelecek şekilde sizce bu gebelik belirtisimi yoksa tekrarmı yumurtladım![]()