Bata 1 hafta kala akıntı

Sevenkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
119
46
13
28
Kızlar bata 1 hafta kala yoğun akıntım oldu çamaşırıma gelecek şekilde sizce bu gebelik belirtisimi yoksa tekrarmı yumurtladım

Kızlar bata 1 hafta kala yoğun akıntım oldu çamaşırıma gelecek şekilde sizce bu gebelik belirtisimi yoksa tekrarmı yumurtladım
Cnm akintin nasil saydam sumuksu gibimi bu yumurtlama akintisi hamilelikse beyaz kremsi losyon gibi ayni camasirini kirleten biakinti oluyo

Cnm akintin nasil saydam sumuksu gibimi bu yumurtlama akintisi hamilelikse beyaz kremsi losyon gibi ayni camasirini kirleten biakinti oluyo
Beyaz kremsi bi akıntı canım baya yoğundu yürürken aktığını hissediyordum adet oldum sanıp tuvalete koştuğumda akıntı olduğunu farkettim 2 3 gün falan sürdü

Geçmedi canım 3 gün var 4 gün kala akşam 9 gibi test yaptım ama negatifti şaşırdım
Test icin erken cnm.tam adet gununde yap bence yada gecmesini bekle ben gectikten 4 gun sonra yaptim acele etme varsa cikacaktir zaten okremsi akinti bende adet gectiktem sonrada devam etti adet olmadim adet olcakmis gibi agrilarim oldu idrarim sarilasti limon rengi gibi gozum kararmaya basladi ben bunlara ragmen anlamadim düşün yani

Bugünde göğüsümün uçları ağrıyor evet benimde idrarım limon sarısı gibi belimde ateş gibi yanıyor sanki

Benim de adete üç gün var bu sabah yaptım test negatif çıktı. Beyaz kremsi akıntı ve Sol kasık ağrım var inşallah hamileyizdir.

Benim de adete üç gün var bu sabah yaptım test negatif çıktı. Beyaz kremsi akıntı ve Sol kasık ağrım var inşallah hamileyizdir.
İnşallah canım ya bende seninle aynı durumdayım kremsi akıntım ve kasık ağrım var bugünde göğüslerim hassaslaştı benim bat 27 nisan senin ?

İnşallah canım ya bende seninle aynı durumdayım kremsi akıntım ve kasık ağrım var bugünde göğüslerim hassaslaştı benim bat 27 nisan senin ?
Aynı benim de 27 Nisan ya inşallah hamileyizdir. Ne zamandır istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…