• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 1 hafta kala silik çizgi

kns3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
103
37
98
26
kizlar kizlar acil bakinnn🥹 bata 1 hafta var daha yani suan dpo 9 dayim dayanamadim erken gebelik testi yaptim normalde bu ayni marka test gecen ay reglim 4 gun gecikmisken bile cok net negatifti suan benim gordugum o silik cizgiyi sizde goruyormusunuzz🥹🥹 ilk 5 dakikada cikti yaninda ovu testide yaptim o da koyulasmaya basladii😍

Eklentiler

• IMG_5227.webp
    IMG_5227.webp
    177,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_5228.webp
    IMG_5228.webp
    99,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_5229.webp
    IMG_5229.webp
    193,7 KB · Görüntüleme: 45
kizlar kizlar acil bakinnn🥹 bata 1 hafta var daha yani suan dpo 9 dayim dayanamadim erken gebelik testi yaptim normalde bu ayni marka test gecen ay reglim 4 gun gecikmisken bile cok net negatifti suan benim gordugum o silik cizgiyi sizde goruyormusunuzz🥹🥹 ilk 5 dakikada cikti yaninda ovu testide yaptim o da koyulasmaya basladii😍
Var gibi canım.. ben görüyorum..

Evet çok erken ama o çizgiyi bende görüyorum 🥲🧡 testin markası ne çok merak ettim inşallah doğrudur

bende görüyorumm hadi inşallah :)

yaaa🥹🥹 yurtdisinda oldugum icin ovulasyon testiyle birlikte almistim self diognostics diye bir marka toplu sipariss yaptim ama bu test bana hic yalanci pozitif bile gostermedi kuruma cizgiside hic yapmadi

Back
X